Executați cu un glonț în ceafă, în centrul orașului, pentru violarea și uciderea unui băiețel

Publicat: 11/02/2019 | 16:40

Asta a fost pedeapsa pe care doi bărbați din Yemen au primit-o pentru că l-au ucis pe Mohamed Saad, după ce îl violaseră. Daily Mail informează în ediția sa electronică despre cei doi pedofili executați în Yemen pentru răpirea, violarea și uciderea băiatului care avea 12 ani.

Wadah Refat de 28 de ani și Mohamed Khaled în vârstă de 31 de ani, au fost condamnați pentru violul urmat de uciderea băiatului, anul trecut.

Sute de persoane s-au adunat joi în orașul portuar Aden pentru a asista la împușcarea celor doi pedofili. Locul în care au fost executați cei doi a devenit neîncăpător pentru mulțimea care a venit să asiste la execuție, scrie aiudeanul.ro.

L-au răpit de pe stradă

Băiatul se juca lângă locuința iunuia dintre cei doi bărbați, iar când nu a fost atent, a fost răpit, tâtât în casă și violat. “După viol, nu l-au putut opri să strige pe copilul care cerea ajutor, așa că unul dintre ei a apucat un cuțit și i-a tăiat gâtul”, sunt mărturiile din instanță care au fost văzute de publicația El Mundo.

O femeie de 33 de ani a fost condamnată la moarte împreună cu cei doi. Aceasta i-a ajutat ​​pe Refat și pe Khaled să dezmembreze corpul băiatului. Execuția ei a fost amânată deoarece este însărcinată, potrivit site-ului web El Mundo.

Citește și...