Execuția polițistului care l-a arestat pe fiul lui ”El Chapo” a fost filmată! Imagini cutremurătoare VIDEO

Publicat: 08/11/2019 | 16:49
Execuția polițistului care l-a arestat pe fiul lui ”El Chapo” a fost filmată! Imagini cutremurătoare  VIDEO

Ofițerul mexican de poliție implicat în arestarea fiului lui „El Chapo” Guzman a fost asasinat într-o parcare din Culiacan, în provincia Sinaloa, informează Daily Mail.

Polițistul care l-a arestat pe fiul lui „El Chapo” Guzman – liderul cartelului Sinalop, a fost asasinat miercuri dimineața. Doi indivizi l-au ciuruit cu 155 de gloanțe. Execuția a fost surprinsă de o cameră de supraveghere.

Bărbatul ucis era un ofițer de rang înalt din poliția statului Sinaloa. Mașina acestuia a fost urmărită de cea a atacatorilor într-o parcare a unui centru comercial din capitala statului Sinaloa. Doi bărbați cu arme semi-automate au venit lângă mașina polițistului și au deschis focul, scrie digi24.ro.

Polițistul ucis a fost implicat în arestarea lui Ovidio Guzman Lopez, fiul lui „El Chapo” Guzman – liderul cartelului Sinalop, în data de 17 octombrie.

Forțele armate mexicane l-au reținut pe Ovidio în octombrie, însă forțele cartelului au început să deruleze atacuri în Culiacan. Soldații i-au ordonat lui Ovidio Guzman să își sune fratele, Ivan Guzman Salazar, și să îi ceară să oprească atacurile. Ivan Salaraz a refuzat și soldații au fost nevoiți să îl elibereze pe Ovidio Guzman, pentru a opri atacurile. 13 persoane au fost ucise în timpul operațiunii eșuate.

Citește și...