Există șanse de împăcare între Andreea Antonescu și Traian Spak? Ce a putut spune vedeta despre tatăl fetiţei sale

Autor: Maria H.
Publicat: 20/09/2019 | 14:39

Mariajul Andreei Antonescu cu Traian Spak a ajuns la final. Deși artista încă mai are sentimente pentru tatăl fetiței sale, cei doi nu au trecut testul timpului. Distanța dintre ei și-a spus cuvântul, iar împăcarea nici nu intră în discuție.

Andreea Antonescu a făcut recent noi declarații despre cele mai grele momente din viața sa. Artista a mărturisit că sentimentele dintre ea și fostul soț încă mai există, ba chiar îl consideră pe Traian cel mai important bărbat din viața ei.

,,Noi avem sentimente unul faţă de celălalt. Traian va rămane în continuare cel mai important bărbat al vieţii mele, rămane tatăl fetiţei mele şi suntem conştienţi că împreună am procreat ceva perfect ce vrem să ducem la rangul de mai mult ca perfect”, a spus Andreea la Observator.

“Fără doar și poate Sienna va rămâne la mine

”Eu și Traian suntem două persoane libere de câteva luni bune. Toată această parte birocratică a divorțului o să se întâmple la notar cu prima ocazie când Traian o să aibă posibilitatea să vină în România și să stea cel puțin 30 de zile. Și, ținând cont de faptul că la mijloc este vorba de un copil minor, această perioadă se poate prelungi. Eu și Traian am stabilit absolut tot. Custodia copilului este la mine. Fără doar și poate Sienna va rămâne la mine, pentru că așa este normal și frumos.

Ea o să aibă posibilitatea de a merge la Traian în America. Ca și până acum, toate vacanțele o să le petreacă acolo. Când Traian o să ajungă în România și o să vrea să stea cu Sienna nu o să stau să mă gândesc când sunt perioadele sau când are dreptul la vizită. Suntem niște oameni civilizați, care se înțeleg. Ne-am înțeles și în privința partajului. Fiecare dintre noi a venit cu anumite bunuri în această relație, cu care o să și plece. Mașina a fost a mea din prima secundă și așa o să și rămână”a declarat Andreea Antonescu, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Citește și...