Explozie la Bruxelles! 42 de români, blocaţi într-un restaurant

Publicat: 20/06/2017 | 23:38
Explozie la Bruxelles! 42 de români, blocaţi într-un restaurant

O explozie s-a produs, în urmă cu puţin timp, în Bruxelles, informează stiripesurse.ro. 42 de români au fost blocaţi într-un restaurant. Incidentul ar fi avut caracter terorist.

O explozie de mică amploare a avut loc în Gara centrală din Bruxelles, fără a se solda cu victime, anunţă pompierii belgieni, în timp ce alte surse susţin că suspectul împuşcat de poliţie a murit, relatează Mediafax.

Jan Jambon, ministrul belgian de Interne, a confirmat incidentul, precizând că ţine legătura cu Centrul pentru situaţii de criză.

Conform martorilor, un individ a încercat să se arunce în aer în momentul în care militari aflaţi în patrulare au încercat să îl abordeze. Bărbatul a fost împuşcat de militari şi cel mai probabil a murit.

Unii martori susţin că suspectul strigase o sintagmă utilizată de teroriştii islamişti înainte de a încerca să se arunce în aer şi de a fi împuşcat.

„Agenţii serviciilor de securitate sunt la faţa locului. Traficul feroviar este suspendat, iar staţiile de metrou din zona sunt închise”, a comunicat Centrul pentru situaţii de criză.

Citește și...