Explozie puternică la complexul PETROMIDIA!

Publicat: 22/08/2016 | 18:34

În urmă cu puţin timp, în după-amiaza de luni, turiştii care se află la malul mării au fost cuprinşi de panică, atunci când au observat un nor de fum gros, care începuse să se observe tot mai tare.

UPDATE: Cinci persoane au fost rănite în urma exploziei care s-a produs în urmă cu puţin timp la rafinăria Petromidia din Năvodari. Mai mult, peste patru ambulanţe se îndreaptă spre locul producerii accidentului de la complexul petrolier. Victimele sunt angajaţi ai rafinăriei.

Mai exact, în câteva imagini pe care un turist speriat ni le-a trimis pe adresa de pont@cancan.ro, se poate fi văzut un fum gros care se înalţă. Fotografiile au fost făcute pe plaja din Năvodari, iar cei mai mulţi dintre cei care se relaxau la malul mării s-au ridicat de pe şezlong sau cerşaf pentru a vedea ce se întâmplă.

Din câte se pare, incendiul puternic care a izbucnit în urmă cu câteva momente, în jurul orei 18:00, iar locul din care provine fumul gros este complexul industrial Petromidia, din oraşul Năvodari, judeţul Constanţa, acolo unde s-a produs şi o explozie. Spre locul în care s-au produs toate acestea au pornit echipaje de Pompieri, dar şi Ambulanţe.

Turiştii s-au ridicat pentru a vedea ce se întâmplă
Turiştii s-au ridicat pentru a vedea ce se întâmplă

Citește și...