Fabulos! Ce își spune Oana Zăvoranu când este cu moralul la pământ: “Închid ochii, îmi vine să plâng și…”. Fanii au criticat-o, după ce s-a luat de mai multe vedete: “Te-ai fi sinucis?”

Publicat: 07/12/2018 | 08:14

Oana Zăvoranu face ce face și reușește aproape la fiecare postare pe care o face pe rețelele de socializare să își atragă critici dure! În cel mai recent mesaj pe care l-a așternut pe Internet, extravaganta artistă le-a dezvăluit trucul ei fabulos prin care reușește să se ridice ori de câte ori este cu moralul la pământ. În timp ce unii dintre prietenii virtuali i-au apreciat sinceritatea, alții i-au lăsat comentarii înveninate, mai ales că în rândurile scrise, focoasa brunetă a atacat unele dintre vedetele din showbizul românesc, printre acestea numărându-se și Andreea Raicu.

În vârstă de 45 de ani, Oana Zăvoranu a împărtășit atât pe Instagram, cât și pe Facebook metoda pe care o folosește ca să își ridice singură moralul. De asemenea, ea a dat din casă și a spus că soțul ei este exigent cu angajații pe care îi strunește pe toți să fie totul perfect.

“Când am o zi când mă simt nefericită mă duc în oglindă, vorbesc cu mineși îmi spun: «Auzi pi#$%a, ce p#&@ mea ești așa de supărată? Ai copii care îți cer să sugă, ai țâțele la buric, ești grasă, bolnavă, ești urâtă cumva, ai zece rânduri de cearcăne până la glezne (că uite Raicu are și cică e happy🥶), ce te tot vaiți atât? Hai, trage un trening din ăla sexy-cool de-ale tale pe tine, (ai mai purtat făcute de tine, dar nu ai spus asta vreodată), strânge-ți părul ăla de capră într-o coadă, lasă, nu te machia că ești frumoasă și nemachiată, ( să îi mulțumești pentru asta lu’ Marioara și lu’ Nelu), închide ochii și ia la nimereală o pereche de adidași din dressing, că oricum ai sute, sute din orice vrei, ( norocoaso)

Așa, și nu te mai spăla pe dinți de 10 ori, că să-ți dai sângele la gingii și de data asta nebuno, că ai cei mai smecheri dinți, că tu nu i-ai făcut pe barter, ce Doamne iartă-mă, ai uitat că ai plătit 35.000€ cash ?  Așa că nu îi mai spăla atât, că sunt d-ăia pe bune’, nu cum îi au f#&^%$*@ astea închipuite, pe bartere!

Așa, acum ia-ți o geantă de firmă, cum ți-a fost creșterea, pune-ți unul din ceasurile alea trei pe care le iubești tu mult, de-ar muri lumea să aibe unul, nu trei ca tine, dar tu mereu vrei așa, pe orice culoare de metal prețios, (și mai ești și supărată), și hai, pleacă odată.

Du-te la masaj, la spa, coafor, la bronzat sau oriunde te relaxezi, azi nu te ocupi de nimic, nici de clinică, parfum, haine, schițe, întâlniri de business, fabrici de haine, fabrici de cosmetice, ședințe, matracuce, nimic! Dă-ți și telefonul pe silent. Hai dă-i drumul în mașină, că e oricum spălată, parfumată cum îți place ție, cu plinul făcut, (că tu nu știi să pui nici benzină), pornită și încălzită de angajații voștrii, că știi că zilnic, bărbată-tu’ are grijă să îi strunească pe toți să fie totul perfect, ca de obicei .

Dar, de fapt, de ce ești azi așa tristă? Frumoasă ești rău, iubită ești, rău😊iubesti și tu rău, sănătoasă și tu. și el sunteți, celebră ești, bani aveți, afaceri prospere aveți, Oana, ai tot ce vrei ,ce e cu tine?»

Și atunci îmi revin! Închid ochii, îmi vine să plâng și nu știu de ce nu realizez în fiecare secundă cât de happy (n.r.: fericită) sunt în viața mea
I am blessed to have YOU and your love (n.r.: Mă simt binecuvântată să te am pe tine și iubirea ta)♥️♥️♥️ ”, a scris Oana Zăvoranu pe pagina ei de Facebook.

După ce a primit păreri pro și contra, soția lui Alex Ashraf a lăsat un comentariu la postarea sa. Îl poți vedea AICI.

“Oare dacă nu aveai toate astea… te-ai fi sinucis? În viață totuși… trebuie să te mulțumești cu ce ai…”, “Cu toții avem momente de tristețe, este firesc, foarte bine că știi să gestionezi asta, ești inteligentă și minunată, tu știi asta, așa că bucură-te de viață”, “Și țâtețe până la buric le-am avut și tot fericită am fost că am dat naștere la doi copii. Fericirea nu stă în perfecțiune și bani, fericirea e când ești sănătos și te poți bucura de orice clipă alături de cei pe care îi iubești” sunt trei dintre comentariile lăsate de prietenii virtuali ai vedetei.

Oana Zăvoranu a împlinit 45 de ani pe 16 iunie. Sursa foto: Facebook

Oana Zăvoranu s-a căsătorit în secret anul trecut

Citește șiOana Zăvoranu, decizie inedită după nuntă: „Spun în premieră, fac o cununie religioasă într-o moschee”. A vorbit despre convertirea la Islam

Oana Zăvoranu (45 de ani), pe numele adevărat Ioana Zăvoranu, este actriţă, cântăreaţă şi fostă moderatoare de televiziune din România. Ea s-a căsătorit cu Alex Ashraf (31) în vara lui 2016, iar ambii sunt la a doua căsătorie. Anul acesta, cei doi s-au căsătorit religios, iar naşi le-au fost Mihaela şi Silviu Prigoană.
Citește și...