Factura la curent i-a adus moartea unei românce din Italia

Publicat: 19/09/2017 | 12:44

O femeie de origine română, Elena Seprodi, în vârstă de 48 de ani, a fost ucisă în propria casă, de către fostul său soţ albanez, Kujtim Hasanaj. Cearta dintre cei doi ar fi izbucnit din cauza unei facturi de curent neplătite.

Crima a fost comisă într-o casă aflată în proprietatea bărbatului, nu departe de sediul Protecţiei Civile, unde se desfăşura un curs de formare pentru agenţii municipali. Tocmai aceştia au auzit ţipetele femeii şi au alertat autorităţile locale, potrivit Kanal D.

La faţa locului au intervenit carabinierii, care l-au reţinut pe bărbat în interiorul locuinţei. Bărbatul era încă cu cuţitul în mână. Din păcate, când au ajuns oamenii legii, românca nu mai respira.

Elena Seprodi şi Kujtim Hasanaj aveau un băiat de 24 de ani şi se despărţiseră de câteva luni, deşi în acte figurau drept căsătoriţi. Potrivit vecinilor, cei doi se certau foarte des, dar de această dată, urletele femeii au fost auzite pe întreaga stradă. La originea certurilor ar fi fost nişte facturi la curent, dar şi bănuiala bărbatului că românca şi-ar fi refăcut viaţa cu altcineva.

 

 

Angie Voicu

Citește și...