Falimentul nu l-a dezarmat! Nicolae Guță e, acum, patron de restaurant

Publicat: 11/07/2019 | 10:31
Falimentul nu l-a dezarmat! Nicolae Guță e, acum, patron de restaurant

Nicolae Guță își ridică restaurant! Asta după ce a dat faliment într-o altă afacere, cu un club de manele care nu i-a mers așa cum și-a dorit celebrul artist. Restaurantul pe care și l-a propus se va deschide în Petroșani.

Nicu, fiul manelistului, care se ocupă de afacerile din Petroşani ale familiei, a dat anunţ că angajează personal pentru restaurant, scrie wowbiz.ro.

„Caut Bucătar / Bucătareasa şi personal pentru un restaurant (barman, ospătar) ce se va deschide în zona Petroşani. Salariu atractiv”, a postat fiul lui Nicolae Guţă.

Acum câţiva ani, Guţă a avut un club de manele în Petroşani, care a dat faliment la doar trei ani de la inaugurare. Ghiar manelistul cânta acolo foarte des.

Nicoleta Guță și-a tras decapotabilă

Nicoleta Guță nu are foarte mult noroc în viața personală, însă compensează în plan profesional, unde îi merge de minune. Recent, vedeta și-a achiziționat o super decapotabilă, un Mercedes Cabrio alb.

Manelista a fost văzută în oraşul natal, Petroşani, la volanul bolidului de lux, o achiziţie de ultimă oră a fiicei lui Nicolae Guţă. Mașina blondinei a fost văzută de fani și la filmările unui videoclip, care au avut loc pe malul unui râu, la ieşirea din Petroşani.  Dragii mei fani, voi lansa în curând videoclipuri noi la cel mai frumoase melodii ale mele. Fiți pe pe fază, urmează cod roşu de hituri. Vă  pup și vă iubesc, este mesajul transmis de Nicoleta pe rețelele de socialuzare.

Citește și...