Familia lui Ionuț Gojman de la Insula Iubirii se mărește! Și-a asumat relația cu noua iubită, iar acum…testul de sarcină a ieșit pozitiv!

Publicat: 31/01/2020 | 22:13
Familia lui Ionuț Gojman de la Insula Iubirii se mărește! Și-a asumat relația cu noua iubită, iar acum…testul de sarcină a ieșit pozitiv!

Recent, fosta ispită de la Insula Iubirii, Ionuț Gojman, a declarat în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA că are planuri serioase cu noua lui iubită, blondina Salvia. Se pare că toate merg cum nu se poate mai bine în viața celui mai controversat personaj din Thailanda, căci zilele trecute a primit și vestea cea mare: testul de sarcină a ieșit pozitiv!

Stați, nu vă alarmați și nu-l felicitați, căci nu urmează să devină tătic. Cu toate acestea, fostul concurent și, totodată, fosta ispită de la Insula Iubirii va deveni unchi pentru a doua oară, căci sora lui, Alina, este însărcinată! Ionuț Gojman a primit vestea cu mari emoții, mai ales datorită faptului că își iubește nepoțica foarte mult și se comportă cu ea de parcă ar fi propriul său copil!

Sora lui Ionuț Gojman, alături de soțul ei și micuța Ștefania

Ionuț Gojman ne-a declarat, în exclusivitate, că de-abia așteaptă să-și cunoască nepoțica sau nepoțelul, căci, pentru moment, sora lui nu a aflat sexul copilului pe care îl poartă în pântece.

„Pe când am reușit să fiu foarte aproape de nepoțica mea, Sara Ștefania, mai ales acum când a început să vorbească și să fim prieteni foarte buni, ba mai mult, să petrecem timp doar noi doi, am avut parte zilele astea de o surpriză foarte emoționantă din partea surorii mele. Mai exact, mi-a comunicat faptul că este însărcinată și că Ștefania va avea o surioară sau un frățior… De când există nepoțica mea în familia noastră îmi doresc tot mai mult copii, dar până vor veni ai mei pe lume, mă bucur enorm pentru sora mea, îmi doresc să aibă o sarcină ușoară și totul să fie bine. Ce să zic, abia aștept să îmi cunosc nepoțica sau nepoțelul! Toată familia este extrem de fericită și emoționată!” a declarat, în exclusivitate pentru cancan.ro, Ionuț Gojman.

 

Citește și...