Familia Regala se lanseaza in cinematografie! Au iesit in oras ca sa puna la punct detaliile si…

Publicat: 08/08/2015 | 14:01
Familia Regala se lanseaza in cinematografie! Au iesit in oras ca sa puna la punct detaliile si…

Familia Regala ar urma sa apara intr-un film, iar cei doi au discutat cu un cunoscut regizor. Familia Regala a mers la restaurant impreuna cu cineastul Bobby Barbacioru ca sa discute despre film, iar la final toata lumea era multumita.

Printul Paul si printesa Lia au discutat mai bine de o ora cu Barbacioru, iar acesta le-a explicat in detaliu ce intentioneaza sa faca. Cei doi l-au ascultat cu atentie pe regizor, iar, din cand in cand, dadeau aprobator din cap.

paul

La finalul discutiei, Paul si Bobby Barbacioru si-au strans mainile, dupa care au cerut meniul si au comandat bucate alese.
Atunci cand nu sunt ocupati cu intalnirile si proiectele la care lucreaza, printul Paul si printesa Lia petrec timpul alaturi de Carol Ferdinand.

printul paul

Mostenitorul Printului Paul are o multime de pasiuni, printre care si sportul. Printisorul practica judo si karate, iar in fiecare weekend iese in parc cu bicicleta, alaturi de parintii sai.

printul paul

II plac foarte mult masinile, lectiile de judo, inotul si pictura. Antrenamentele de karate sunt mai mult pt a-si consuma energia, in fond are doar 5 anisori, inca nu putem vorbi de centura”, ne-a spus Printul Paul de Romania.(B.V.)
 

Citește și...