Fanii lui Justin Bieber sunt în stare de șoc! Artistul a anunțat de ce boală suferă

Publicat: 10/03/2019 | 20:25
Fanii lui Justin Bieber sunt în stare de șoc! Artistul a anunțat de ce boală suferă

Justin Biber a devenit cunoscut la nivel mondial la o vârstă fragedă, în urmă cu mai bine de 12 ani, iar succesul colosal l-a copleșit pe artist.

Nu de puține ori Justin Bieber a trecut prin perioade haotice de-a lungul vieții, în care s-a luptat cu dependența de droguri și alcool, explicând că a ajuns în această situație tocmai pentru că nu a știut cum să gestioneze faima. Acum artistul dă din nou bomba în privința vieții sale personale.

Justin Bieber a postat o fotografie în care părea semi-conștient, sprijinit de alți doi bărbați, la care a alăturat și un mesaj, în care a dat de înțeles că se luptă cu depresia.

Voiam să vă țin la curent, prieteni, și sper că starea prin care trec va rezona cu voi. M-am chinuit mult. M-am simțit super deconectat și ciudat. Mereu involuez și sunt îngrijorat, așa că vreau să vă rog să vă rugați pentru mine. Dumnezeu și rugăciunile voatre mă vor ajuta… cea mai umană perioadă din viața mea, în care am încercat să înțeleg ce se petrece cu mine„, a scris Justin Bieber, pe Instagram.

Citește și...