Fara fum nu iese foc si nici fara apa nu il stingi! Cum s-au asezat pana la urma lucrurile intre un celebru actor si fosta sotie

Publicat: 12/10/2014 | 15:59

Au divortat in urma cu doi ani cu scandal si de abia acum au reusit sa ingroape securea razboiului. Dupa 21 de ani de casnicie, Florin Zamfirescu si Catalina Mustata au ajuns sa se ignore si sa nu se salute, desi sunt nevoiti sa se vada zilnic.

In 2012, Florin Zamfirescu anunta ca el si sotia sa, Catalina Mustata, divorteaza, dupa 21 de ani de mariaj. Desi, initial, a sustinut ca decizia de a se desparti de comun acord, in cele din urma, actorul a declarat faptul ca sotia sa a fost cea care a luat aceasta decizie si ca, pe deasupra, i-a si oprit o mare parte din bunurile dobandite in timpul casatoriei, pe care si le-ar fi insusit in mod ilegal.

Florin Zamfirescu

Timp de un an, Florin Zamfirescu a fost la un pas de depresie, a inceput sa aiba probleme de sanatate si a marturisit ca ceva in sufletul lui a murit. Pentru ca si-a lasat fosta sotie sa locuiasca in casa pe care au construit-o impreuna, indragitul actor si-a construit alta, culmea, pe un teren lipit de vila Catalinei Mustata.

 

Nu se saluta pe strada!

Stefania spune ca a avut o relatie foarte buna cu fosta sotie a tatalui sau, Catalina Mustata
Stefania spune ca a avut o relatie foarte buna cu fosta sotie a tatalui sau, Catalina Mustata

Acum, dupa doi ani de la divort, cei doi sunt vecini si sunt nevoiti sa dea nas in nas toata ziua. Daca actrita inca locuieste singura,Zamfirescu si-a gasit linistea langa o doamna cu care are o relatie de un. CANCAN.ro a aflat chiar de la maestru care este relatia cu fosta sa sotie:

In urma cu cateva luni, actorul a cedat partea sa de casa in favoarea Catalinei Mustata, fosta sa sotie
In urma cu cateva luni, actorul a cedat partea sa de casa in favoarea Catalinei Mustata, fosta sa sotie

 „Nu avem nici un fel de legatura. Nu vorbim, ne ignoram in cazul in care dam ochii unul cu celalalt. Nu mai am nimic de impartit cu ea, imi vad de viata mea, de planurile mele. Nu consider ca o am vecina pe fosta mea sotie. Este un vecin ca oricare altul, ca si cum nici nu o cunosc. Imi este bine acum, mai am mici probleme cu sanatatea, insa incerc sa am grija de mine”, a declarat maestrul, pentru CANCAN.ro.

 

CITESTE SI:

Distrus de divortul de Catalina Mustata! Zamfirescu: „Am avut probleme cu inima, cu tensiunea, am crezut ca nu voi mai fi om”

Dupa ce Florin Zamfirescu a parasit locuinta din Mogosoaia, fosta sotie si-a gasit un „inger pazitor”! Catalina Mustata nu doarme singura

 

A sustinut ca a fost furat de fosta sotie!

Anul trecut, Florin Zamfirescu a declarat ca a fost furat de sotia sa, care a facut disparute niste obiecte de valoare din casa:

Actorul are in spate o cariera impresionanta
Actorul are in spate o cariera impresionanta

„Cand am vazut ca această fata a indepartat din casa obiecte de valoare, temandu-se ca le vom împărţi la partaj, m-am strepezit. Nu-mi vine sa cred, cand o vad si cand ma gandesc cat de mult am iubit-o, ca poate sa-mi faca asta. Cand am vazut ca fata asta frumoasa, manierata, talentata, cu care am stat 20 de ani impreuna, ma fura si minte in halul acesta, m-am intrebat cu cine am petrecut de fapt acesti 20 de ani?”, a povestit actorul, pentru revista Tabu.

 

Claudia Balan

Citește și...