FCSB a rezolvat problemele din apărare! “Roş-albaştrii” şi-au luat fundaş de TOP

Publicat: 16/08/2017 | 09:14
FCSB a rezolvat problemele din apărare! “Roş-albaştrii” şi-au luat fundaş de TOP

FCSB l-a împrumutat pentru un sezon pe Artur Jorge, fundaşul central al celor de la Sporting Clube de Braga. Apărătorul de 29 de ani a semnat ieri cu “roş-albaştrii”, a urmărit din tribune meciul cu Sporting şi va sosi în România alături de delegaţia FCSB.

„Sunt foarte fericit că am primit şansa de a ajunge la Steaua. Încă din prima zi în care am fost contactat, mi-am dorit să joc la cel mai mare club din România, cu o bogată istorie în cupele europene. Abia aştept să încep munca alături de noii mei colegi, să ajut echipa şi să joc în faţa suporterilor noştri, pe Naţional Arena! Am venit aici să lupt pentru trofee, să câştig alături de club tot ceea ce merită şi să joc în competiţii europene. 

Proiectul clubului pentru acest an este unul foarte ambiţios şi mă simt onorat că fac parte din el. Sunt sigur că voi fi primit foarte bine de echipă şi că vom fi foarte fericiţi la sfârşitul acestui sezon!”, a declarat Artur Jorge pentru site-ul oficial al FCSB-ului.

Artur Jorge Marques Amorim este un jucator portughez, nascut pe 14 august 1994, la Braga. Este un produs 100% al celor de la Sporting Clube de Braga si a fost imprumutat, in sezonul 2014-2015, la Vilaverdense si Freamunde. La inceputul acestui sezon, fotbalistul a fost imprumutat la Royal Excel Mouscron, insa nu a apucat sa evolueze pentru belgieni. A strans, in sezonul 2016-2017, 28 de partide pentru Sporting Braga in campionat, Cupa Portugaliei si in grupele UEFA Europa League.

 

Autor: Mihaela A.

Citește și...