FCSB joacă astăzi la Voluntari cu gândul la meciurile din Europa League!

Publicat: 13/10/2017 | 08:21

FCSB va aborda confruntarea din prima etapă a returului acestei ediţii a Ligii I din această seară de la ora 20:45 de pe stadionul „Anghel Iordănescu” cu FC Botoşani cu gândul la Europa League. Nicolae Dică, antrenorul principal al FCSB a declarat că este foarte îngrijorat de densitatea meciurilor pe care elevii săi le va susţine în următoarea perioadă, roş-albaştrii urmând a juca şapte partide în 21 de zile. 

„Pentru noi urmează o nouă perioadă extrem de grea, cu 7 partide în 21 de zile, deci vom juca iar din trei în trei zile. Trebuie să fiu foarte atent, să încerc să introduc jucătorii care sunt într-o formă fizică foarte bună, pentru că mi-este frică de accidentări. Aşa cum a fost cu Florinel Coman la meciul cu Sepsi sau cu Man şi Pintilii la naţionale. De aceea am schimbat mereu jucătorii şi nu am folosit aceeaşi formă mereu. Să nu uităm că avem o dublă foarte importantă cu Beer Sheva. E una dintre echipele care îşi doresc să meargă în primăvară şi, chiar dacă noi suntem pe primul loc cu 6 puncte, vom avea două meciuri foarte grele cu ei. Trebuie să scoatem cel puţin 4 puncte din aceste două jocuri. Clar îmi doresc să câştigăm ambele jocuri, dar ne aşteaptă o deplasare foarte grea în Israel. Până la meciul cu Beer Sheva avem acest meci extrem de important cu Voluntariul pe care trebuie să-l câştigăm”, a declarat Nicolae Dică în conferinţa de presă premergătoare confruntării cu Voluntariul.

În meciul cu FCSB, FC Voluntari îşi va inaugura şi nocturna de pe  propriul stadion, „Anghel Iorănescu”.

Partida de la Voluntari dintre echipa pregătită de FC Voluntari – FCSB, programat în etapa a XIV-a  a Ligii I, prima a returului din sezonul regulat, se va disputa astăzi de la ora 20:45, meciul urmând a fi transmis în direct de Digi, Telekom Sport şi Look.

Autor: Cristi P. 

Recomandarea CIAO.RO