FCSB se și refuză » Dorit de Gigi Becali, Andrei Chindirș a semnat prelungirea angajamentului cu moldovenii!

Autor: Cristian P
Publicat: 03/11/2019 | 12:44
FCSB se și refuză » Dorit de Gigi Becali, Andrei Chindirș a semnat prelungirea angajamentului cu moldovenii!

Dorit cu insitență de Gigi Becali la FCSB, Andrei Chindirș, jucător de bază în lotul moldovenillor dar și al naționalei U 21 pregătită de Mirel Rădoi, a semnat prelungirea angajamentului cu formația din Nordul țării.

Marius Croitoru, antrenorul principal al FC Botoșani, a ținut înaintea duelului pe care echipa sa îl va susține astăzi în Liga 1 pe „Anghel Iordănescu” cu FC Voluntari, să clarifice situația internaționalului de tineret Andrei Chindriș și să facă această precizare.

Croitoru a punctat că nu-l regretă deloc pe Andrei Burcă, căruia i-a dat drumul la CFR Cluj pentru a-i face loc în echipă lui Andrei Chindriș, evoluțiile tânărăului fundaș central făcându-l uitat pe fotbalistul care între timp a ajuns și la naționala României pregătită de Cosmin Contra.

„Eu am fost cel care am propus ca Burcă să plece, nu neapărat Burcă. Era nevoie ca un jucător tânăr să crească lângă un jucător cu experienţă. Iar marja de creştere a lui Chindriş era mult mai mare decât a celorlalţi doi. Un jucător precum Chindriş este o crimă să nu joace la Botoşani. Pentru că acest copil ne poate garanta viitorul 100%. Cei care l-au adus au fost inspiraţi.  El are nevoie de jocuri, este prea crud acum ca să poată face pasul la o echipă mare precum Steaua sau o echipă din străinătate”, a declarat Marius Croitoru, antrenorul principal al FC Botoșani.

FC Botoșani și FCSB vor juca astăzi în Liga 1. Moldovenii se vor duela de la ora 16:30 în runda a XV-a pe „Anghel Iordănescu” cu FC Voluntari în timp ce vicecampioana va primi pe „Național Arena” vizita formației Sepsi OSK Sf. Gheorghe duelul urmând a se disputa de la ora 21:00. Amvele partide, ca de altfel toate partidele din Liga 1, vor fi transmise în direct de Digi, Telekom și Look.