Mesaj pentru fostul iubit! Feli Donose: „A ajuns să sufere din cauza mea. Îmi cer iertare …”

Publicat: 12/08/2019 | 12:05

Feli Donose și-a amintit de toți foștii iubiți, dar în special de unul dintre ei, care au suferit, se pare, după despărțirea de ea. Vedeta a postat pe Instagram, cerându-le iertare celor pe care i-a rănit.

„Februarie 2016  Mă încearcă multe sentimente când îmi aduc aminte de piesa Timpul. Este o piesă inspirată din viața mea, într-un punct în care acum mulți ani în urmă ieșisem dintr-o relație în care cineva a ajuns să sufere din cauza mea. Urât sentiment să știi și să simți că ai rănit inimă cuiva, și simt acum când scriu aceste rânduri să îmi cer iertare.  Îmi pare rău și îmi cer iertare tuturor oamenilor pe care i-am rănit voit și nevoit. De cele mai multe ori nevoit, iar voit…lovind din inimă rănită,” a scris Feli, pe Instagram.

„Mulțumesc, viață! Pentru tot ce îmi iei, pentru tot ce îmi oferi! Că prin tine Dumnezeu lucrează să mă facă fericită!  Acum iubesc sincer și sunt iubită cald și sincer.   După iubiri și dezamăgiri frumoase, eu l-am întâlnit pe Cătălin. Acum ușor, ușor se așează totul!”, a completat Feli.

Feli Donose și-a amuzat fanii

Una dintre cele mai prezente vedete în mediul online, Feli nici nu și-a imaginat că fanii ei se vor amuza teribil după o postare a ei.

„Am descoperit acest filtru care cumva te arată ca o schiță a lui Dumnezeu, așa te arată. De fapt, cu ajutorul lui, de exemplu, voi acum nu puteți să observați că realitatea este că în acest moment, eu arăt ca o budă, dar nu contează pentru că mă voi duce și mă voi aranja pentru că trebuie să mă bucur de această zi de miercuri. Voi mai folosi acest filtru!” a spus Feli, pe Instagram.

Citește și...