Femeia în zodia Balanță. Totul despre femeia Balanță și lucurile pe care le urăște

Autor:
Publicat: 15/10/2019 | 08:40
Femeia în zodia Balanță. Totul despre femeia Balanță și lucurile pe care le urăște

Zodia Balanță femeie. Reprezentantele sexului frumos din zodia Balanță sunt fermecătoare, adoră luxul, aventura și spontaneitatea. Sunt însă lucruri pe care le urăsc și de care se feresc cum știu mai bine. 

Soarele este în constelația Balanță din 23 septembrie până în 22 octombrie, iar cei născuți în această perioadă sunt în zodia Balanță. Femeia Balanță este o prezență autentică, sinceră și mereu justițiară.

Zodia Balanță femeie. Elemente reprezentative

  • Planeta guvernatoare pentru zodia Balanță: Venus
  • Elementul esențial pentru zodia Balanță: Aerul
  • Piatra mistică — coral, jad
  • Ziua norocoasă — vineri
  • Numerele norocoase — 6, 9
  • Culori norocoase — vernil, albastru

Balanțele sunt cunoscute pentru echilibrul și calmul de care dau dovadă. Asta înseamnă că se feresc de conflicte și analizează toate părțile fiecărei situații. Femeii Balanță îi place să se expună, să se desfăşoare, să converseze, să fie admirată, fotografiată, implicată în scene sociale. Este tot timpul prezentă la evenimente colective şi adoră bileţelele de dragoste. Pentru a fi sigură că va primi, este prima care le scrie.

Dureros de sincere, femeile balanță rănesc uneori cu răceala lor, pentru a repara situația cu multă tandrețe, imediat ce își dau seama că au exagerat cu corectitudinea și variantele oficiale.

Zodia Balanță femeie. Ce iubește femeia Balanță

Îi place luxul, lucrurile fine. Dacă nu ai bani, improvizează. De exemplu, dacă nu îți permiți o ieșire într-un restaurant luxos, mergi cu ea la muzeu și la un picnic romantic în parc. Va aprecia efortul și gestul. Până la urmă nu contează cât ești de bogat, ci să o faci să se simtă specială.

Femeia Balanță iubește ideea de cuplu, dragoste și de a avea o persoană alături. Adoră să își petreacă timpul cu tine, însă are nevoie de spațiu. Fără acesta se va simți inconfortabil și acaparată de prea multă atenție. Femeia născută în zodia Balanța este foarte sociabilă și are mulți prieteni. Relația cu ea te poate ajuta să cunoști mai mulți oameni și să îți faci noi prieteni. Știe să-și introducă prietenii în societate și este sufletul petrecerii de fiecare dată când iese în oraș.

Nevoia ei de a satisface persoana iubită este reală și faptul că începe cu pași mici, iubește flirtul și seducția și ajunge treptat la lucruri mai serioase o face foarte sexy în ochii bărbaților

Zodia Balanță femeie. Ce urăște femeia Balanță

Femeia Balanță este o ființă rafinată şi orice stângăcie, grosolănie, sălbăticie sau lăcomie te poate teleporta instantaneu în zona ei de dizgrație. Însă cel mai mult, femeia Balanță urăște conflictele și crizele de tot felul.

O femeie în zodia Balanța poate fi o companie excepțională atâta timp cât știi cum să te porți cu ea. De aceea, este important să îi cunoști preferințele și nemulțumirile, astfel vei reuși să eviți multe conflicte inutile.

Diplomația și politețea reprezintă trăsături esențiale pentru o femeie în zodia Balanța, astfel că nu tolerează că cei din preajmă ei să nu le aibă.

Femeia Balanță poate poate deveni ușor enervantă din cauza faptului că nu poate lua o decizie. Femeiele din Balanță cântăresc prea mult variantele și pierd timpul din cauza indeciziei lor. Nu se pot hotărî la ce filme să meargă, ce haine să poarte sau ce să mănânce la cină.

Femeia Balanță. Compatibilități

Persoana născută în zodia Balanță se simte mai bine în cuplu decât singură. Își dorește armonie și face tot ce crede că ține de ea ca să o asigure. Femeia balanță este echilibrată, flirtează des, dar este loială și iubește viața de familie, deși îi place să se distreze.

Pentru a-și împărtăși dragostea și unitatea, ea va asigura o legătură spirituală profundă, care va îmbunătăți semnificativ viața în doi.

În ceea ce privește  compatibilitatea între zodii,  pentru Balanță aceasta este cea mai bună cu Gemenii sau Vărsătorii, cu cei din urmă pot face o poveste de dragoste superbă, căci sunt doi visători libertini și știu să-și acorde spațiul necesar. Împreună cu Leul, cei doi vor străluci plini de ei și se vor iubi ca în povești. Cu Săgetătorul va face casă echilibrată bazată pe dreptate și corectitudine.

Citește și: ZODII CARE SE POTRIVESC PERFECT ÎN DRAGOSTE. CELE MAI PUTERNICE CUPLURI

Femeia balanță. Cum este ca mamă

Visul mamei balanță este să aibă copii fericiți, ale căror experiențe în viață să fie cea mai fericită versiune a lor.  Mama balanță este genul care are grijă ca cei mici să aibă ocazional vise împlinite și să se bucure de lucrurile bune în viață. Calmul femeii balanță o face o mamă ideală, deoarece pare mereu calmă, stăpână pe situație și dă impresia tuturor că totul va fi bine.