Femeia rănită în explozia de la Uzina Mecanică Cugir a murit. Avea arsuri pe 70% din suprafața corpului

Publicat: 27/05/2020 | 19:41
Femeia rănită în explozia de la Uzina Mecanică Cugir a murit. Avea arsuri pe 70% din suprafața corpului

Femeia de 53 de ani rănită vineri în după-amiază explozia de la Uzina Mecanică Cugir, în județul Alba, a murit la spital, din cauza arsurilor grave.

Surse medicale informează că victima a decedat în noaptea de marți spre miercuri într-un spital din Capitală. Femeia avea arsuri pe 70% din corp. După deflagrație, femeia a fost transportată la București cu un elicopter SMURD.

Explozia s-a produs vineri după-amiază la Uzina Mecanică Cugir, în zona tunelului de încercări, unde lucrează în general persoane de sex feminin. Deflagrația s-a soldat atunci cu două victime, ambele femei, scrie Mediafax.

Explozie urmată de incendiu, soldată cu două victime

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Alba, Garda de Intervenție Sebeș a intervenit, pe 22 mai, pentru stingerea incendiului de la Uzina Mecanică Cugir.

„Din primele informații este vorba de o explozie urmată de incendiu în urma căreia au rezultat 3 victime cu arsuri. Acțiunea este în dinamică”, suna anunțul inițial al celor de la ISU Alba.

Explozia a avut loc în tunelul de încercări

Reprezentanții ISU Alba au revenit anunțând că explozia s-a produs în zona tunelului de încercări, fiind confirmate, până la urmă, doar două victime: o femeie de 53 de ani cu arsuri pe 70% din corp, pentru care a fost chemat un elicopter SMURD, și o femeie de 58 de ani, care a suferit arsuri mai ușoare.