Femeie din Constanța, batjocorită de noua iubită a fostului soț. A fost bătută și umilită dintr-un motiv halucinant

Autor:
Publicat: 01/09/2020 | 09:32
Femeie din Constanța, batjocorită de noua iubită a fostului soț. A fost bătută și umilită dintr-un motiv halucinant

O femeie din Constanța a trecut prin clipe groaznice. Aceasta a fost agresată atât de către fostul său soț, dar și de către noua lui iubită, iar chinurile pe care le-a îndurat sunt greu de descris. 

După ce s-a despărțit de soțul său, o femeie din Constanța a început să simtă calvarul pe propria piele. Atât bărbatul care îi fusese alături, cât și noua lui iubită i-au făcut zilele un adevărat coșmar și au agresat-o în repetate rânduri. Se pare că totul a pornit de la faptul că femeia refuza să-i lase copilul fostului său soț, o fetiță de numai 2 ani și 8 luni.

Mai mult, se pare că nu doar femeia a avut de suferit în urma celor întâmplate, ci și întreaga ei familie, care a fost supusă aceluiași tratament violent, notează replicaonline.ro. 

A primit bătaie în mod repetat

Pentru că nu a vrut să-i cedeze minora fostului său soț, atât bărbatul, cât și noua lui iubită i-au făcut femeii din Constanța mai multe vizite în cadrul cărora au bătut-o cu bestialitate și au supus-o la rele tratamente și pe fetița de numai 2 ani și 8 luni.

Mai mult, la un moment dat, atunci când a vrut să-și apere fiica de bătaie, tatăl femeii a primit și el câteva lovituri serioase și s-a ales cu asul spart. Sătulă de faptul că este amenințată și bătută, iar copila ei este pusă în pericol, femeia în cauză nu a mai așteptat și a cerut de urgență ajutorul oamenilor legii. În urma celor întâmplate, bărbatul, fostul soț, este obligat să păstreze o distanță minimă de 200 de metri față de victimă și față de familia acesteia, față de domiciliul lor, de locul de muncă al tatălui dar și de unitățile de învățământ ale fiicei, respectiv surorii femeii.

Totodată, se interzice orice contact, inclusiv telefonic, prin corespondenta sau in orice alt mod, cu victima.