Fenomen neobisnuit pe cerul Bucurestiului. Inregistrari VIDEO cu lumina extrem de puternica a unui obiect neidentificat

Publicat: 07/01/2015 | 10:49
Fenomen neobisnuit pe cerul Bucurestiului. Inregistrari VIDEO cu lumina extrem de puternica a unui obiect neidentificat

Mai multi utilizatori de pe internet au semnalat faptul ca in noaptea de marti spre miercuri, in jurul orei 03.00, au observat o lumina extrem de puternica deasupra zonelor Bucuresti-Ilfov, asemanatoare cu cea a unui meteor in cadere.

O lumină puternică a fost observată de mai muţi români, în noaptea de 6 spre 7 ianuarie. Momentul a fost suprins şi de camerele de supraveghere, iar imaginile sunt uimitoare. Preţ de câteva secunde cerul este luminat foarte puternic. Fenomenul a fost similar cu al unei explozii. Specialiştii spun că a fost vorba despre explozia unui meteor care a avut loc deasupra României.

meter

In aceste clipuri se vede cum, la un moment dat, se produce o lumina extrem de puternica, orbitoare, care dureaza insa doar maxim 3 secunde. In prezent nu exista inregistrari video cu obiectul care a provocat acest incident. De asemenea, ei spun că nu este cazul să ne îngrijorăm, dar că pentru a putea fi vizibil un astfel de fenomen distanţa la care se află meteorul de suprafaţa pământului trebuie să fie la maximum 120 de kilometri.

L.L