Fenomen straniu deasupra Mării Negre: „Obiectul a lăsat în urmă o flacără…”

Publicat: 04/01/2018 | 09:20
Fenomen straniu deasupra Mării Negre: „Obiectul a lăsat în urmă o flacără…”

Apariţie stranie pe cer în prima zi din an! Un fenomen luminos neidentificat a fost filmat, luni seara, pe zona falezei de la Eforie. Martorii spun că obiectul se deplasa cu o viteză foarte mare.

„Obiectul a lăsat în urmă o flacără de culoare verde”, au spus martorii, potrivit Radio Constanţa. Imagini asemănătoare au fost filmate în aceeaşi seară şi în Bucureşti. De la extratereştri la meteoriţi, explicaţia Agenţiei Spaţiale Europene este mult mai simplă şi mai lipsită de  mister.

O variantă este aceea că obiectul luminos ar putea fi un meteorit dezintegrat la intrarea în atmosferă. De asemenea, există şi varianta ca acesta să fie o bucată din staţia spaţială chineză Tiangong-1, care are o greutate de 8,5 tone. Cercetătorii sunt de părerea că bucata din staţia spaţială ar urma să se prăbuşească pe pământ la începutul acestui an. În 2016, autorităţile chineze au recunoscut că au pierdut controlul staţiei Tiangong-1 şi au anunţat experţii ONU că se va prăbuşi, cel mai probabil. Atunci a fost comunicat intervalul octombrie 2017-aprilie 2018.

 

Citește și...