Fetița cea mică a fostului schior Bode Miller a murit! Emeline avea 1 an și 7 luni, iar cauza morții e sfâșietoare

Publicat: 12/06/2018 | 10:35

Familia campionului mondial şi olimpic Bode Miller este în doliu! Fetița lui cea mică și a soției sale, voleibalista Morgan Beck, a murit în urma unui incident înfiorător. La un an și șapte luni, Emeline a căzut în piscina unui vecin, unde avea loc o petrecere, titrează jurnaliștii de la Daily Mail. Micuța a fost resuscitată, însă, fără succes. Carrie Braun, purtătorul de cuvânt al Poliției din Orange County, a declarat pentru CNN că informațiile privind cauza oficială a morții și felul în care s-a petrecut tragedia nu vor fi făcute publice până când investigația nu se va încheia. (Console si accesorii gaming)

Soția lui Bode Miller, însărcinată cu al treilea copil al cuplului

Emeline Miller, fiica de un an și șapte luni a fostului schior Bode Miller, a decedat la spital, după ce a fost găsită căzută într-o piscină. Drama cumplită s-a petrecut ieri, însă, în această dimineață s-a aflat. Soţia schiorului, Beck Miller, care e însărcinată din nou, și-a găsit fiica în piscină şi a sunat la serviciul unic de urgență american 911.

Paramedicii au fost chemaţi ieri la o proprietate din Coto de Caza cu puţin timp înainte de ora locală 18.30. Un reprezentant al departamentului local de pompieri a afirmat că fetiţia a fost resuscitată fără succes pe loc, apoi transportată la un spital.

„Nu a avut puls tot drumul”, a precizat Tony Bommarito, potrivit observator.tv.

Bode Miller a transmis un mesaj emoționant după moartea fiicei sale.

Suntem mai mult decât devastaţi. Fetiţa noastră, Emmy, a murit ieri. Nici într-un milion de ani, noi nu credeam că vom trece printr-o durere ca aceasta. Iubirea ei, lumina ei, spritul ei nu vor fi uitate niciodată. Micuţa noastră a iubit viaţa şi a trăit-o în fiecare zi la intensitate maximă Familia noastră face apel în mod politicos la intimitate în perioada doliului”, a scris fostul schior pe pagina lui de Instagram.

Moartea fetiței lui Bode Miller este investigată de poliţia din Orange County, California, a precizat un purtător de cuvânt, Carrie Braun. (Cele mai bune oferte laptopuri)

În noiembrie 2016, fostul schior și soția lui, care e jucătoare de volei pe plajă, au urat: “Bun venit pe lume”, celui de-al doilea copil al cuplului. Micuța a fost numită: “Emeline”. Primul lor copil, Nash Skan, are 3 ani. Bode Miller avea atunci patru copii: fiul, Samuel, 5 anișori, și fiica, Neesyn, de 10 ani.

Pe 1 aprilie anul acesta, Bode și Morgan au anunțat că vor avea al treilea copil împreună: “Paște Fericit. Vă trimitem iubire din partea noastră, a familiei Miller, care se mărește”, potrivit People.

Bode Miller şi Morgan Beck s-au căsătorit în 2012. Beck Miller este însărcinată cu al treilea copil, care ar urma să se nască în septembrie. Fostul schior mai are doi copii din relaţii anterioare.

În vârstă de 40 de ani, Bode Miller este cel mai de succes schior american, el având cele mai multe decorații. Anul trecut s-a retras din activitate. A fost campion olimpic la supercombinată, în 2010, la Vancouver şi cvadruplu campion mondial. A câştigat de două ori Cupa Mondială, competiţie în care a adunat 33 de succese de etapă. În palmaresul său mai figurează cinci medalii olimpice, trei de argint şi două de bronz, şi un argint mondial.

Citește și...