Fierbe lumea interlopă! Tatăl lui Bebino rupe tăcerea: „S-a tăiat singur ca să..”

Autor: Daria Popa
Publicat: 17/01/2020 | 12:47
Fierbe lumea interlopă! Tatăl lui Bebino rupe tăcerea: „S-a tăiat singur ca să..”

La numai câteva zile de la marele scandal din lumea interlopă, tatăl lui Bebino, zis King Kong din Berceni, rupe tăcerea! Bărbatul poreclit tot Joe este de părere că fiul său a fost victima unui complot și susține că Cezar Petcu, cel care l-a băgat pe Bebino în spital după ce l-a căsăpit are în spate oameni puternici, mai exact un traficant de droguri extrem de protejat de poliție. 

Interlopul Joe, tatăl lui Bebino rupe tăcerea, la scurt timp după ce fiul său a ajuns în spital din cauza lui Cezar Petcu, cunoscut tot sub porecla de Joe. Acesta este de părere că Bebino a fost victima unui complot și a povestit totul despre scandalul care a aruncat în aer lumea interlopă. Pentru spynews.ro, Joe a mărturisit că autorul atacului ar avea în spate un om extrem de puternic.

Mai mult, tatăl lui King Kong din Berceni susține că unul dintre adversarii fiului său s-a tăiat singur la gât, pentru a putea arunca vina, mai apoi, pe Bebino. Interlopul poreclit Joe este, de asemenea, revoltat pe modul în care au procedat oamenii legii, luându-l pe Bebino în arest, direct de pe patul de spital!

Sursa citată mai informează că interlopul din gruparea Sportivii crede că în spatele scandalului în urma căruia fiul său a ajuns la spital se află un puternic traficant de droguri ce beneficiază de protecția poliției.

Citește și...