Fierbe lumea interlopă! Titi Zgârcitu amenință: „Vă scot fetele la produs și copiii la cerșit”

Publicat: 25/05/2020 | 11:21
Fierbe lumea interlopă! Titi Zgârcitu amenință: „Vă scot fetele la produs și copiii la cerșit”

Interlopul Titi Zgârcitu – nume predestinat  – a intrat, din nou, în atenția judecătorilor, după ce a amenințat mai multe peroane că va recurge la ”represalii” fiindcă acestea nu-i returnaseră sumele de bani împrumtate cu camătă. 

Împreună cu fosta soție și cu alte persoane din anturaj, Titi Zgârcitu este acuzat de constituirea unui grup infracțional organizat, camătă, şantaj în formă continuată, evaziune fiscală în formă continuată şi spălare de bani”. 

„Pentru propria sa protectie, Titi Sgârcitu actiona tot timpul „in umbra” interpusilor, interventia sa fiind extrema, de regula la momentul cand victimele nu mai reuseau plata dobanzilor, pentru a anihila orice posibila rezistenta a acestora. In toate situatiile in care victimele nu mai reuseau plata dobanzilor uriase, inculpatii recurgeau la acte de violenta fizica sau morala, pentru a le determina la transferul, catre ei, a unor valori imobiliare de valoare vadit disproportionata fata de cea a sumei efectiv imprumutate. Totala anihilare a vointei victimelor era speculata de inculpati, care se comportau ca veritabili „stapanitori” ai tuturor bunurilor detinute de acestea, pe care si le insuseau fara nicio opozitie, in contul unei datorii perpetue”, se arată în comunicatul DIICOT, potrivit cetateanul.net. (CITEȘTE ȘI: FIOROSUL INTERLOP CARE TRĂGEA CAMIOANELE CU MÂINILE GOALE CURĂȚĂ ACUM CARTOFI ÎNTR-UN AZIL DIN ANGLIA ȘI…)

Interlopul Titi Zgîrcitu a trecut la amenințări, deși încasase dublul sumei

În urma cercetărilor efectuate, procurorii au ajuns la concluzia că temutul interlop își teroriza victimele, amenințându-le că le va scoate fetele ”la produs” sau că le va duce copiii ”la cerșit”, chiar dacă acestea reușiseră să îi plătească ”dobânzi uriașe”.

Dar asta nu îl impresiona pe Titi Zgârcitu, acesta trimițându-și ”colaboratorii” pentru a ține victimele sub presiune constantă.

”Din acel moment, Sgarcitu Titi si Croitoru Ion au inceput sa-i ameninte „ca le scot fetele la produs si copiii la cersit” si „ca le pune gatul pe linia de tren”, recurgand inclusiv la acte de violenta fizica impotriva lui X toate actiunile fiind comise in scopul de a primi sumele de bani pretinse, ce au fost reduse, intr-un gest de maxima indulgenta, la restituirea sumei imprumutate (respectiv 105.000 de euro), desi pana la acel moment Sgarcitu incasase mai mult decat dublul acestei sume. Tot cu prilejul acestor amenintari, Sgarcitu Titi le-a solicitat persoanelor vatamate Y si Z– soti la data comiterii faptelor – sa-i remita apartamentul pe care il detineau, situat in mun. Braila. La acea data, Sgarcitu Titi, aflat impreună cu Croitoru Ion, i-a transmis persoanei vatamate ca, daca nu este in stare sa faca 700 … pe luna, poate sa-si puna gatul pe linia de tren si i-a cerut sa achite ratele la timp, pentru ca altfel il va trimite pe Croitoru sa-i aduca certificatul sau de deces”, se mai precizează în comunicatul DIICOT. (VEZI ȘI AICI: MANELISTUL MARIUS BABANU ÎL AMENINȚĂ PE INTERLOPUL CARE L-A “JULIT” PE “REGELE” SALAM. “TE LEG, TE FAC…”)