Fiica Andreei Bălan a făcut o criză la grădiniță: „A luat-o George pe sus cu urlete şi ţipete!”

Publicat: 15/04/2019 | 19:46
Fiica Andreei Bălan a făcut o criză la grădiniță: „A luat-o George pe sus cu urlete şi ţipete!”

Ella, fiica Andreei Bălan și a lui George Burcea a ajuns, pentru prima oară, la grădiniță. Artista a povestit într-un vlog pe Youtube cum a reacționat micuța ei, atunci când soțul ei a luat-o pe fetiță acasă.

„Ella s-a dus la grădiniţă şi am fost surprinşi cât de repede s-a integrat. Marţi am fost la prima întâlnire şi am zis că cât stăm de vorbă să vedem cum se integrează. După ora de discuţie eu am zis hai să luăm copilul şi revenim a doua zi. Nu, ne-a trântit uşa în nas că ea nu mai merge acasă, că ea rămâne la grădiniţă. A luat-o George pe sus cu urlete şi ţipete. A doua zi nu mai ştia cum să se îmbrace mai repede ca să ajungă mai repede la grădiniţă”, a spus Andreea Bălan.

Andreea Bălan a devenit mamă pentru a doua oară în luna martie a acestui an. A trecut prin mari probleme. A suferit chiar un stop cardio-respirator după ce a născut, dar a fost salvată de medicii de la clinica Sanador.

Cum l-a surprins pe George, în miez de noapte

Andreea Bălan a avut probleme în ultima perioadă, după ce a adus-o pe lume pe Clara. A suferit și trei operații, dar este însă fericită că totul este, oarecum, bine. Și are lângă ea un soț minunat, George Burcea. Dar cum l-a surprins artista în miez de noapte? Chiar Andreea Povestește, mândră de soțul ei.

„Asta înseamnă să ai copii. La 1 noaptea niciunul nu doarme”, este mesajul Andreei Bălan.

 

 

Citește și...