Fiica ex-ministrului Justiției e acuzată de furtul unei mașini: ”Am recuperat-o cu ajutorul Poliției, dar…” + Prima reacție a învinuitei: ”Este o neînțelegere!”

Autor: I.D.
Publicat: 15/01/2020 | 22:37

Mega-controversă în lumea bună! Fiica ex-ministrului Justiției este acuzată de furtul unei mașini. Delia, fata lui Florin Iordache, a închiriat un Opel pentru cinci zile, iar apoi l-ar fi vândut la dezmembrări. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, informații uluitoare, dar și prima reacție a învinuitei.(CITEȘTE ȘI: SCANDAL ÎN FAMILIA CRISTINEI ȚOPESCU?! MAMA S-A OPUS INIȚIAL SĂ-ȘI INCINEREZE FIICA!)

Prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro, site-ul nr. 1 din România a intrat în posesia unor amănunte incredibile legate de o mega-controversă în care este implicată fiica ex-ministrului Justiției Florin Iordache. (NU RATA: MAMA BOXERULUI CARE L-A TĂIAT PE BEBINO SE TEME DE RĂZBUNAREA ”BERCENARILOR”)

Fiica politicianului, care a ajuns viral în mediul online după ce a repetat de 24 de ori ”Altă întrebare”, este acuzată de furtul unei mașini. Reprezentanții unei firme de închirieri auto, SC. Prospero Rent Auto SRL, îi aduc învinuiri grave. Aceștia susțin că Delia Iordache a închiriat un Opel pentru cinci zile și, după perioada de închiriere, l-ar fi vândut la dezmembrări pentru suma de 2.000 de euro. (NU RATA: ”DONJUANII” ROMÂNIEI AU PLECAT CU MÂNA GOALĂ DIN BOA!)

Povestea halucinantă a Opelului pe care l-ar fi închiriat Delia Iordache

”În data de 18.12.2019 s-a prezentat la biroul nostru din Sos. Pipera nr. 26 domnișoara Iordache Delia, fiica fostului ministru de Justiție Florin lordache, cu intenția de a închiria un autoturism. După oferta făcută de agentul de vânzări a acceptat închirierea autoturismului marca Opel Asta J la un preț de 30 euro/zi TVA inclus pentru o perioadă de 6 zile respectiv până în data de 18.12.2019. I s-a întocmit contract de închiriere achitând contravaloarea sumei totale și a plecat cu mașina. În data de 18.12.2019, fiind data de expirare a contractului, a fost contactată de către agenții de la birou în vederea restituirii autoturismului, iar aceasta a solicitat extinderea contractului până pe data de 03.01.2020 (16 zile).

În acel moment i s-a comunicat că va trebui să vină să ne achite prelungirea contractului. I-a transmis agentului de la birou că nu se poate deplasa fiindcă nu este în București și ne-a transmis datele cardului pentru a încasa suma respectivă de pe card. La încercările repetate de a încasa contravaloarea contractului de închiriere POS-ul indica: fonduri insuficiente. Am contactat-o în repetate rânduri în vederea plății contractului de prelungire, iar răspunsul Deliei lordache era că trebuie să îi intre bani în cont și ne anunță ea când se întâmplă acest lucru. După câteva zile în care am ținut legătura cu ea numai prin mesaje nu am mai primit nici un răspuns și nu am mai putut să luăm legătura cu ea prin niciun fel de mijloc de comunicare.

Mașina care ar fi fost închiriată de fiica lui Florin Iordache

Mașina era dotată cu sistem de monitorizare GPS, având ca traseu zonele rău famate din Slatina și Caracal, motiv pentru care am luat decizia, în data de 10.01.2020, să declarăm mașina furată la «Serviciul Furturi Auto București»”, a declarat Adrian D, reprezentatul firmei de închirieri auto.

De la amanet, la dezmembrări

Povestea uluitoare a mașinii pe care ar fi închiriat-o fiica lui Florin Iordache nu se oprește însă aici.

„În data de 14.01.2020 în jurul orelor 13:00 sistemul GPS montat pe autoturism transmitea ca locație că se află într-un centru de dezmembrări din Craiova. În acel moment, nu am mai stat pe gânduri și m-am deplasat la «Serviciul Furturi Auto București» unde era depus dosarul, iar un alt coleg s-a deplasat la centrul de dezmembrări din Craiova. La fața locului, patronul firmei de dezmembrări a refuzat să recunoască că mașina se află la ei în incintă, amenințându-l pe colegul meu cu bătaia, însă acesta a apelat Serviciul Unic de Urgență 112 și un echipaj s-a deplasat la fața locului.

Patronul firmei de dezmembrări a refuzat și atunci să intre înăuntru pentru verificare, iar agenții de poliție aflați la fața locului se cunoșteau cu respectivii. După scurt timp, la fața locului s-a deplasat și un agent de poliție aparținând Serviciului Furturi Auto IPJ Dolj cu Ordonanță de verificare trimisă de la București, făcută la insistențele mele. În acel moment, echipajul de poliție chemat prin 112 a plecat, nefiind de competența lor și colegul meu a rămas singur cu agentul de la furturi auto. La scurt timp după ce acesta s-a prezentat la fața locului, colegul meu a constatat că de fapt ei se cunoașteau, ba mai mult erau prieteni și credem că și rude (nași/fini).

Patronul a refuzat și atunci să facem o verificare precizând faptul că trebuie să așteptăm să vină «patronul» și el ne poate deschide. După aproximativ 40 de minute a ajuns așa-zisul «patron» și ne-a spus că a venit un băiat pe nume «Cioara» din Caracal cu mașina la ei și că au plătit 2.000 euro pe mașină și că mai trebuia să îi dea 1.500 euro când aducea actele! După ce au recunoscut că mașina era la ei ne-au condus la locul unde era mașina, care era situată în spatele curții, în curs de dezmembrare. Mașina era fără numere de înmatriculare, bordul desfăcut și cu fețele de uși demontate (piese care nu au fost recuperate).

Patronul firmei care a dat declarație Poliției a menționat faptul că Iordache Delia a lăsat mașina amanet unei persoane din Slatina după care a fost vândută mai departe lui «Cioara» din Caracal, iar acesta le-a vândut lor mașina.

După toate acestea, la fața locului s-a deplasat un agent de la criminalistică și a făcut fotografii la mașină și a întocmit un proces verbal. Țin să precizez că și acesta se cunoștea destul de bine cu «băieții» de la dezmembrări. Am suportat noi cheltuielile de tractare până la IPJ Dolj, unde mașina a rămas imobilizată și în stare avansată de dezmembrare, aceasta nefiind deplasabilă pe roți fiindcă nu pornea din cauza instalației electrice. Precizez faptul că mașina va rămâne acolo până la finalizarea dosarului, adică foarte mult timp. Ceea ce înseamnă că mașina va fi compromisă în perioada următoare și va trebui să suportăm cheltuielile pentru a readuce mașina în starea inițială”, a mai susținut Adrian D, reprezentatul firmei de închirieri auto.

Delia Iordache, fiica ex-ministrului Justiției, Florin Iordache, e acuzată de furtul unei mașini

Prima reacție a învinuitei

Contactată de reporterii CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, Delia Iordache a susținut că totul este o neînțelegere, iar aceste acuze sunt nefondate. (NU RATA: PRINȚESA MANELELOR” A FOST PIPĂITĂ DE UN OBSEDAT ÎN CLUB! AVEM IMAGINILE…)

”Este o neînțelegere. Am dorit să închiriez o mașină, dar n-am mai făcut-o. Totul se trage de la un conflict dintre câțiva oameni de la mine din oraș și tatăl meu”, a declarat Delia Iordache.

Implicată într-un incident rutier

În vara anului trecut, Delia Iordache, fiica deputatului PSD Florin Iordache, a fost implicată într-un eveniment rutier în dimineaţa zilei de marţi, 25 iunie. Tânăra de 28 ani, angajată la cancelaria Băncii Naţionale a României, a pierdut controlul autovehiculului, pe Strada Plevnei din municipiul Caracal, intrând cu maşina într-un gard. Tânăra nu a suferit leziuni. Ea ar fi fost cea care a sunat la poliţie, un echipaj deplasându-se la faţa locului şi constatând tamponarea.

”În această dimineaţă, în jurul orei 04.00, pe raza municipiului Caracal a avut loc un eveniment rutier soldat doar cu pagube materiale. Poliţiştii au stabilit faptul că o tânără, din localitate, în timp ce conducea un autoturism pe Strada Plevnei din Caracal, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers, intrând în coliziune cu gardul unei proprietăţi. Tânăra a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ”, declara purtătorul de cuvânt al Poliţiei Olt, inspectorul principal Alexandra Dicu, la scurt timp după incident.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...