Fiica lui Nicu Barbu, lăutarul care s-a sinucis, scrisoare cutremurătoare: „Ai luat cu tine tot: iubirea, speranța, tot”

Publicat: 24/05/2018 | 20:36

E durere nesfârșită în familia lui Nicolae Barbu, lăutarul din Buzău care a dispărut weekendul trecut. Trupul său fără viață a fost găsit astăzi într-un lac din oraș, iar la câteva ore după ce a aflat cumplita veste, fiica artistului a scris un mesaj cutremurător pe o rețea de socializare. Apropiații i-au scris imediat mesaje de încurajare.

Cătălina, fata lui Nicu Barbu, are doar 14 ani, iar gestul extrem al acestuia o va marca pentru totdeauna. Găsindu-și cu greu cuvintele, adolescenta a așternut pe Internet o scrisoare extrem de emoționantă.

„Tati, ai plecat și ai lăsat în sufletele noastre un văl de amărăciune. Ai luat cu tine tot: iubirea, speranța, tot. Nu m-am gândit nici măcar o clipă la viața fără tine, căci mi se părea absurd, și mi se rupe inima când mă gândesc că acum viața fără tine trebuie să fie viața pe care o trăiesc. Vreau să-ți mai simt încă odată suflarea caldă și privirea iubitoare. Vreau să vii înapoi tati, să știu că mereu am să-ți am iubirea prin fapte. Tati, nu mai am cuvinte, durerea mea nu se mai exprimă în cuvinte, tati! Dumnezeu să-ți dea liniște acolo în ceruri și să te gândești mereu la noi, să ne veghezi de acolo de sus!”, a scris Cătălina, fiica lui Nicu Barbu, pe pagina ei de Facebook.

„Fii tare copil frumos Dumnezeu sa va ajute sa treceți peste aceasta durere!😢😭”, „Dumnezeu sa îl ierte!”, ” Îmi pare rău pentru pierdere, Dumnezeu sa îl ierte😔” sunt trei dintre mesajele primite de la prieteni.

Unde a fost văzut ultima dată lăutarul Nicu Barbu

După ce a fost făcut un apel alarmant de apropiați pe Facebook, un internaut a spus unde l-a văzut ultima dată pe artist.

„Sâmbătă, la ora 12.00, cobora din mașină la bar la Fântânița, Pătârlagele. Mașina cică este abandonată la coada lacului la Siriu”, a scris un cunoscut.

 Nicu Barbu era instrumentist într-o formație care cântă la petreceri pe Valea Buzăului.
Citește și...