Fiica lui ADI MINUNE şi-a încălcat promisiunile. E majoră, dar fumează ”palmat” ca să nu afle tatăl ei!

Publicat: 25/07/2016 | 00:00

Rebelă din fire, iar pe deasupra majoră cu acte-n regulă de câteva luni, fiica manelistului Carmen Minune pare să fi încălcat o promisiune pe care i-o făcuse chiar tatălui ei.

Dacă la aproape orice ieşire în oraş, alături de prieteni, în cele mai multe dintre cazuri, fiica lui Adrian Minune se bucura printre altele şi de câteva ţigări, de o perioadă aceasta se „cuminţise“.  Asta deoarece îi făcuse manelistului promisiunea că se va lăsa de fumat şi nu va mai fi văzută nici cu urmă de ţigară între degete, aşa cum susţin câţiva apropiaţi ai familiei. Doar că, la fel ca orice miracol, nici pe Carmen Minune n-a ţinut-o mult până când şi-a aprins următoarea ţigară de când se jurase că nu mai fumează.

Fiica lui Adi Minune şi-a încălcat promisiunea chiar săptămâna trecută, atunci când proaspăta majoră a decis să se bucure de câteva fumuri dintr-o ţigară la un majorat la care fusese invitată. CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România, a filmat-o pe Carmen în momentul în care şi-a aprins ţigara, pe care a fumat-o într-un stil aparte. Ne referim, desigur, la stilul „palmat“, la care tânăra a apelat tocmai în ideea de a nu atrage atenţia. Fiica manelistului a ţinut discret ţigara între degete şi şi-a continuat dansul la petrecerea de majorat la care participa, pe o terasă din Capitală.

Dacă altădată Carmen se bucura de ţigări de tip slim, pe care le „suda“ elegant, una după alta cu multă plăcere, la petrecerea de care vă povestim ea pare că s-a mulţumit cu o ţigară oarecare, pe care a fumat-o pe ascuns ca să-şi potolească viciul.

Carmen Simionescu a fumat pe ascuns, la o petrecere la care fusese invitată
Carmen Simionescu a fumat pe ascuns, la o petrecere la care fusese invitată

Citește și...