Fiica lui Andrei Gheorghe, marcată de vorbele tatălui ei: ”Mi-a spus mereu să…”

Publicat: 11/09/2019 | 08:18
Fiica lui Andrei Gheorghe, marcată de vorbele tatălui ei: ”Mi-a spus mereu să…”

Katarina Dyer, fiica vitregă a lui Andrei Gheorghe, a debutat în muzică atunci când avea doar 13 ani. Acum, la 20 de ani, este studentă la Conservator, are planuri mari în ceea ce privește cariera muzicală și își aduce aminte de ceea ce i-a spus tatăl său, la un moment dat.

Andrei Gheorghe – celebrul om de radio a încetat din viață anul trecut, la doar 56 de ani – a fost un adevărat prieten pentru Katarina – numele de scenă al fetei sale vitrege -, iar sfaturile slae au marcat-o pe tânăra solistă, textieră și compozitoare. Mai mult, chiar atunci când i-a spus lui Andrei că intenționează să cânte, acesta i-a lansat, imediat, și prima mare provocare din viața ei.

„Andrei mi-a spus mereu să îmi creez o imagine de artist, dar să rămân autentică. Să nu îmi încalc principiile pentru bani sau pentru faimă rapidă, să consolidez ceva solid în timp. Când i-am spus lui Andrei prima oară că aş vrea să cânt, ne aflam într-un restaurant, aveam 13 ani. El mi-a zis că dacă nu sunt în stare să mă ridic acum şi să cânt cât de tare pot, de faţă cu toată lumea, nu o să am niciodată tupeul să urc pe o scenă şi să acaparez publicul. Evident că i-am demonstrat că pot şi că asta îmi doresc să fac”, a declarat Katarina, conform click.ro.

Andrei Gheorghe și fiica sa vitregă, Katarina