Fiica lui Boureanu e tânără şi surprinzătoare. S-a machiat un sfert de oră într-un magazin!

Publicat: 05/01/2017 | 00:00

Începutul lunii septembrie a anului trecut însemnat pentru unii startul anului şcolar, iar pentru familia lui Cristian Boureanu un scandal în toată regula. Asta deoarece fostul politician era filmat când îşi bătea în plină stradă fiica de doar 16 ani, respectivul moment controversat reuşind să împartă ţara în două tabere (citeşte AICI povestea pe larg).

De atunci, însă, lucururile par să fi revenit la normal, iar fiica lui Boureanu să fi reuşit să treacă şi ea peste momentul destul de delicat. La câteva zile de la trecerea în noul an, adolescenta a mers într-un  mall din zona Băneasa a Capitalei, acolo unde s-a răsfăţat pe deplin. CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România, a filmat-o pe elevă când s-a oprit preţ de un sfert de oră într-un magazin destinat exclusiv produselor cosmetice.

Acolo, s-a aşezat în faţa unei oglinzi dotate cu farduri de tip „tester“ şi-a început să se machieze. Cât se poate de surpinzătoare, atât prin apariţie, cât şi prin atitudine, fiica fostului om politic Cristian Boureanu s-a delectat mai întâi prin a-şi contura pe îndelete sprâncenele, după care şi-a perfecţionat fondul de ten cu ajutorul unui burete de mici dimensiuni. Lipsită de inhibiţii, aceasta nu s-a grăbit absolut deloc, pentru că nici nu ar fi avut de ce, mai ales dacă e să ţinem cont că elevii încă se bucură de zilele rămase din vacanţa de iarnă.

Adolescenta a mers în mall şi s-a machiat un sfert de oră
Adolescenta a mers în mall şi s-a machiat un sfert de oră

În plus, ea a mers în respectiul magazin îmbrăcată cât se poate de lejer, având o geacă de culoare neagră, peste care a purtat o vestă de blană. Mai mult, fiica lui Boureanu e o mare amatoare de fashion, asta deoarece nu e prima dată când o întâlnim la vreo sesiune de shopping prin vreun mall din Capitală. Tot noi vă povesteam că la nici două săptămâni de la scandalul cu tatăl ei, puştoaica a decis să apeleze la momente de „terapie“ prin cumpărături (vezi AICI).

A trecut peste scandalul cu fostul politician

Un scandal de proporţii a avut loc la începutul lunii septembrie, în nordul Capitalei, în care a fost implicat fostul politician Cristian Boureanu, devenind violent chiar cu propria lui fiică. Tânăra, aflată în maşina tatălui ei, a început să strige ca din gură de şarpe, astfel că a fost nevoie de intervenţia jandarmilor şi a Poliţiei, care l-au luat pe Boureanu la întrebări!

Nu una, ci patru maşini cu agenţi de ordine publică şi-au făcut apariţia în foarte scurt timp, pentru că cearta deja escaladase. Fiica fostului politician, în vârstă de 15 ani, ţipa ca din gură de şarpe „Mă ia acasă şi mă bate! Mă bate, mă rupe în bătaie. M-a luat de păr, de picioare. M-a luat de păr în mijlocul străzii“, totul fiind surprins în imagini şocante, publicate în exclusivitate de CANCAN.ro, implorându-i practic pe oamenii legii să o scoată din maşina tatălui ei.

Citește și...