Fiica lui Giani Kiriță a picat BAC-ul din vară. Ce note a luat Roxana la sesiunea din toamnă

Publicat: 25/08/2019 | 11:38
Fiica lui Giani Kiriță a picat BAC-ul din vară. Ce note a luat Roxana la sesiunea din toamnă

Roxana, fiica lui Giani Kiriță, fost fotbalist la Dinamo, iar după retragere intrat în lumea showbiz-ului, a fost revoltată după ce a citit un material în care era vorba despre ea. Concret, despre ce a făcut tânăra la BAC.

“Roxana, fiica fotbalistului Giani Kiriță este, la a doua încercare în privința examenului maturității. Se pare că norocul nu a fost de partea sa, ori emoțiile și-au pus total amprenta asupra proaspetei absolvente de liceu, ar spune unii”, se scria în material.

Roxana Kiriţă a picat în sesiunea de vară a anului trecut și a dezvăluit care au fost cauzele. „Roxana, foarte activă în mediul online, a răspuns unei serii de întrebări legate de viața ei. Unul dintre urmăritorii de pe o rețea de socializare a fost extrem de curios cu privire la studiile fetei. „Nu ai luat BAC-ul acum un an?”, a întrebat internautul. „Nu, am picat la logică pentru că n-am învățat cât a trebuit”, a răspuns Roxana Kiriță”, se mai scria despre Roxana. „Daaa, mare ruşine! Sunt prima şi ultima fată din lume care nu a reuşit să ia BAC-ul din prima!!! Dar, spre oftica voastră, l-am luat”, a postat Roxana.

În această vară, fiica fostului ”câine” a promovat cu 6.68. La examenul din această vară, ea nu a ai avut emoţii. A susţinut examenul la Liceul Teoretic Traian, specializarea „Ştiinţe sociale”. Roxana a obţinut 8.05 la „Limba şi literatura română”, 5.65 la „Istorie” şi 6.35 la „Sociologie”, absolvind cu media generală 6.68, scrie wowbiz.ro.

Citește și...