Fiica lui Giani Kiriță, dragoste nebună cu un coleg de liceu! Cum s-au pozat

Publicat: 14/09/2018 | 10:34

Roxana, fata lui Giani Kiriță, e mai îndrăgostită ca niciodată! Puștoaica se iubește cu un coleg de liceu și are grijă să arate lumii întregi cât este de fericită. 

Dacă de Giani Kiriţă ştim mai multe despre viaţa lui privată, decât câte goluri a înscris în cariera lui, ei bine, şi fata lui, Roxana Kiriţă, vine puternic din urmă, relatează spynews.ro.

Cum toamna abia a bătut la uşă şi odată cu ea şi prima zi de şcoală, ”fata tatii” ca un elev silitor a făcut şi o postare direct de la şcoală pe reţelele de socializare unde este foarte populară!

Roxi, nu s-a pozat la tablă, la bibliotecă sau cu colegii de clasă, căci asta ar fi prea plictisitor şi nu interesează pe nimeni! Ea s-a pozat cu noul iubit, într-un sărut pasional, demn de prima zi de şcoală, menit să strângă mii de like-uri, dar mai ales să-l facă gelos pe ”fostul” cu “noua achiziţie”!

Suntem siguri că Giani Kiriţă este nespus de mândru de fata lui, că aceasta nu mai are nevoie de tati să fie vedetă şi îi dorim fetei să fie iubită, că şcoala poate să aştepte.

 

Citește și...