Fiica lui Iosif Rotariu a fost condamnată la închisoare! A bătut un copil, la creșă VIDEO

Publicat: 25/04/2019 | 19:21
Fiica lui Iosif Rotariu a fost condamnată la închisoare! A bătut un copil, la creșă VIDEO

Romina Rotariu, fiica fostului international Iosif Rotariu, a fost condamnată! Magistrații Judecătoriei Timișoara i-au dat patru ani și patru luni de închisoare cu executare.

Romina a fost acuzată că a bătut un copil de doi ani, la o creșă din Timișoara, acolo unde lucra, până când i-a rupt un picior.

Părinții copilului agresat ceruseră inițial daune morale în valoare de 500.000 de euro, însă instanța a stabilit ca Romina Rotariu să fie obligată să plătească despăgubiri de 100.000 de euro, relatează Opinia Timișoarei.

CITEȘTE AICI: FATA CEA MARE A FOSTULUI FOTBALIST IOSIF ROTARIU, REŢINUTĂ DE POLIŢIŞTI, DUPĂ CE AR FI BĂTUT UN COPIL DE DOI ANI

Rominei îi va fi interzis să mai exercite profesia de educator/îngrijitor de copii sau de a desfășura acte activități ce implică supravegherea copiilor pe o perioadă de cinci ani de la executarea pedepsei.

Aceasta este prima condamnare în procesul în care Romina Rotariu, fiica lui Iosif Rotariu, este acuzată de purtare abuzivă, loviri și alte violențe. Sentința judecătorilor nu este una definitivă și poate fi atacată cu apel, notează sursa citată.

Citește și...