Fiica lui Michael Jackson a încercat să se sinucidă! Anunțul trist făcut de medici despre extravaganta Paris Jackson

Publicat: 16/03/2019 | 22:59
Fiica lui Michael Jackson a încercat să se sinucidă! Anunțul trist făcut de medici despre extravaganta Paris Jackson

Momente dramatice în familia regretatului star Michael Jackson! Fiica lui a încercat să se sinucidă, iar apropiații și fanii sunt foarte îngrijorați. Presa de peste hotare a dezvăluit și adevăratul motiv pentru care extravaganta Paris Jackson a încercat să își pună capăt zilelor.

Fiica lui Michael Jackson a încercat să se sinucidă

Fiica lui Michael Jackson a fost transportată de urgenţă la spital, după ce a încercat să se sinucidă la doar 20 de ani. Paris Jackson ar fi recurs la acest gest extrem după ce a văzut documentarului “Leaving Neverland”, axat pe presupusele abuzuri sexuale ale tatălui ei asupra unor minori. Potrivit jurnaliștilor de la TMZ, Paris Jackson a fost transportată de urgenţă la spital, sâmbătă dimineaţa.

Surse apropiate familiei au mai precizat că, în prezent, fotomodelul este în stare stabilă. Totuși, la scurt timp de la publicarea articolului celor de la TMZ, Paris Jackson a reacționat dur pe contul ei de Twitter, unde i-a numit mincinoși pe autorii articolului.

În urmă cu două zile, Paris Jackson a vorbit prima dată public despre tatăl ei după apariția documentarului “Leaving Neverland”. Fiica lui Michael Jackson a spus că nu este treaba ei să-l apere pe artist, vărul său făcând o treabă foarte bună și ea îl susține. În documentarul “Leaving Neverland”, transmis de HBO în mai multe părți, Wade Robson și James Safechuck l-au acuzat pe Michael Jackson că i-a abuzat sexual pe parcursul a câtorva ani, când erau copii. De cealaltă parte, familia și prietenii starului i-au luat apărarea acestuia și o parte ai fanilor săi spun că este ușor să acuzi pe cineva care nu poate să se apere.

Citește și: PARIS JACKSON a pozat goală! Fiica lui Michael Jackson a arătat tuturor noul tatuaj din zona intimă

Michael Jackson a murit la vârsta de 50 de ani

Supranumit Regele muzicii pop, Michael Jackson a încetat din viață pe 25 iunie 2009, în urma unei intoxicaţii grave cu propofol, un anestezic puternic utilizat în spitale, pe care starul îl folosea la domiciliu ca somnifer, cu complicitatea medicului Conrad Murray, în perioada în care artistul american se afla la Los Angeles şi efectua repetiţii intense pentru ultimul său turneu din carieră, intitulat “This Is It Tour”, care ar fi trebuit să debuteze în iulie 2009 la Londra.

Citește și...