Fiica Madonnei fumeaza MARIJUANA pe plaja!? Mama ei o sa turbeze cand o sa vada imaginile astea

Publicat: 14/08/2014 | 17:24
Fiica Madonnei fumeaza MARIJUANA pe plaja!? Mama ei o sa turbeze cand o sa vada imaginile astea

Lourdes Leon, fiica Madonnei, se afla intr-o vacanta in Sudul Frantei, iar paparazzii nu au scapat-o din obiectiv. Adolescenta a fost prinsa in timp ce fuma dintr-o tigara suspecta, care cel mai probabil era umpluta cu marijuana.

Lourdes (17 ani) a scapat pentru cateva zile de mama ei si s-a distrat de minune cu prietenii la Marea Mediterana. Cum nici prin cap nu ii trecea ca paparazzii sunt cu ochii pe ea, adolescenta a fumat pe plaja si a avut grija sa isi acopere ochii cu ochelari de soare. Cu siguranta mama ei nu va ramane indiferenta cand va vedea aceste imagini.

madonna

Lourdes a terminat liceul in vara acestui an si s-a inscris la Universitatea din Michigan, acolo unde a studiat si mama ei inainte de cunoaste celebritatea.

CITESTE SI
Fiica Madonnei s-a transformat intr-o servitoare sexy! Este provocatoare si a demonstrat ca nu mai e deloc un copil

Fanii, SOCATI! Madonna si-a aratat ASTA pe internet! „Este ABSOLUT SCARBOS”
 

Fumeaza de la 15 ani

madonna

Madona a aflat in urma cu doi ani ca fiica ei fumeaza si a incercat sa o convinga sa renunte la acest obicei nesanatos. Cu toate astea, fata a continuat sa fumeze chiar de fata cu mama ei. „Nu cred ca sunt suficient de restrictiva si puternica pe cat ar trebui. Este dificil, fiecare zi reprezinta o negociere”, spunea atunci Madonna.

D.C.

Citește și...