Fiica unui mare actor a dezvăluit că a fost victima unui viol: „Mi-a fost rușine”

Autor: Maria H.
Publicat: 23/10/2019 | 12:29

Fiica actorului Ewan McGregor, Clara, a făcut dezvăluiri despre încercările cu care s-a confruntat de-a lungul vieții. Deși are doar 23 de ani, modelul a trecut deja prin momente extrem de dificile.

Clara a dezvăluit  că suferă de anxietate încă de la vârsta de patru ani și că a mers aproape toată viața la terpaie.

„Vreau să-mi fac timp să vorbesc despre tulburările psihice de care mie mi-a fost atât de rușine încât nici prietenilor nu le-am spus prin ce trec. M-am simțit ca într-o cușcă și nu am putut să trăiesc viața pe care mi-am imaginat-o, totul din cauza anxietății. Tot din această cauză m-am luptat și cu dependența de anumite substanțe și pastile. Un medic mi-a spus cp nu treuie să trăiesc așa și avea dreptate. Sunt mândră să spun că nu am mai consumat nimic de 110 zile”, a declarat ea.

Clara a mai dezvăluit și faptul că a fost într-o relație extrem de toxică pentru ea și că iubitul ei o abuza. Mai mult, a rămas însărcinată la un moment dat și a fost nevoită să facă avort. Cu toate acestea, a reușit să-și schimbe viața internându-se la dezintoxicare și acum lucrurile merg mult mai bine pentru ea.

„Mi-a fost rușine de faptul că am suferit un abuz. M-am învinovățit pe mine pentru rănile și agresiunile suferite. Dar încetul cu încetul îmi recapăt puterile. Le mulțumesc tuturor celor care m-au ajutat în cele mai întunecate perioade”, a mai spus ea.

Citește și...