Filmari bomba din casa lui NicolaeGuta si a Narcisei! Cum a ajuns Alberto sa isi scuipe si sa isi bata tatal la doar 8 ani!

Publicat: 25/10/2014 | 00:28

Daca majoritatea copiilor isi respecta parintii si nu ies din cuvantul lor, iata ca nu este si cazul lui Alberto. Ba dimpotriva! Fiul Narcisei si al lui Nicolae Guta a ajuns sa il loveasca pe tatal lui si chiar sa il scuipe. Motivele sunt incredibile!

Se spune ca prea multa dragoste fata de propriul copil nu ii face intotdeauna bine. Caci, atunci cand urmasul este rasfatat, poate sa i se urce la cap, dupa cum se spune in popor, iar Alberto Guta este cel mai bun exemplu in acest sens. Fiul lui Nicolae Guta si al Narcisei a ajuns sa isi trateze proprii parinti intr-un mod care poate lasa pe oricine cu gura cascata.

Alberto nu se da in laturi de la a-si lovi tatal
Alberto nu se da in laturi de la a-si lovi tatal

Desi nu are decat opt ani, pustiul manelistului ii vorbeste tatalui sau ca si cum ar fi egali si, mai rau de atat, il loveste dupa cum are chef si chiar il scuipa. Explicatia baiatului pentru atitudinea lui este de-a dreptul halucinanta.

CITESTE SI

Decizia RADICALA luata de Nicolae Guta dupa ce Narcisa a rupt-o in bataie pe Beyonce. „Le-am spus ca..”

REACTIA lui Nicolae Guta, dupa ce a vazut-o pe Narcisa cu catusele la maini! „Abia acum realizeaza ca…”

 

Baiatul lui Guta face ce vrea din tatal lui
Baiatul lui Guta face ce vrea din tatal lui

“Il bat ca o injura pe mama si se duce la cu**e! Si o sa continui sa il bat”, spune Alberto, mandru ca isi pune la punct tatal, dupa ce a suparat-o pe mama lui umbland cu alte femei.

Oricine a asistat vreodata la astfel de scene nu a putut sa nu se intrebe cum ii permite Guta un astfel de comportament fiului sau. Insa, nu numai ca acesta nu pare deloc deranjat de iesirile lui Alberto, ba chiar dimpotriva! In imagini se vede foarte clar cum manelistul se amuza pe seama gesturilor pe care le face baiatul lui si nu incearca in niciun fel sa il opreasca.

La un moment dat, pustiul ajunge chiar sa il scuipe pe Guta
La un moment dat, pustiul ajunge chiar sa il scuipe pe Guta

A filmat-o pe mama lui cand o lovea pe Beyonce

Zilele trecute, Alberto a fost martorul unui episod care ii va ramane pentru totdeauna in minte. Baiatul a insotit-o pe mama lui in casa iubitei lui Nicolae Guta si a asistat la momentul in care Narcisa o lovea pe aceasta. In plus, fiul manelistului a filmat totul.

A.D.
 

Citește și...