Loading the player...

Se ştie că mulţi bărbaţi din România consumă frecvent alcool, uneori în cantităţi extrem de mari, dar se pare că acest ”hobby”nu este specific doar ţării noastre! Reporterii Cancan.ro, site-ul nr.1 din România, au văzut cum fac străinii la băutură! (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial site-ul nr. 1 de shopping al vedetelor)

În fiecare an, la data de 17 martie, irlandezii din întreaga lume şi nu numai sărbătoresc Ziua Sfântului Patrick, protectorul spiritual al Irlandei, iar uneori petrecerile se termină într-un mod total neaşteptat aşa cum veţi vedea în imagini. Ziua Sfântului Patrick este celebrată şi în România de către străinii care locuiesc aici sau au venit în vizită, iar petrecerile lor au uneori un final neprevăzut!

Tânărul a reuşit să se îmbrace după mai multe încercări.
Tânărul a reuşit să se îmbrace după mai multe încercări.

Şase tineri s-au distrat şi au băut în neştire alcool până la două noaptea, iar ce a urmat după petrecere întrece price imaginaţie! În imagini, bărbaţii se aflau pe Calea Victoriei, la doi paşi de Ministerul de Interne, atenţia tuturor fiind îndreptată spre tânărul gol-puşcă, chiar dacă nici ceilalţi nu aveau toate lucrurile la locul lor! Străinul dezbrăcat râdea cu prietenii lui în mijlocul străzii, având pe cap un joben specific acestei sărbători.

Tânărul s-a chinuit mult să se îmbrace. Mai întâi, şi-a luat pantalonii şi a realizat că îi lipsesc boxerii, apoi şi-a luat lenjeria intimă, dar şi-a pus pantalonii pe post de bluză, aceste scene amuzându-i pe amicii lui, fiind toţi în stare de ebrietate. Scenele acestea cu siguranţă i-au lăsat mască pe oamenii care treceau pe acolo într-o seară care pentru ei fusese normală până atunci. Când în sfârşit au reuşit toţi să se îmbrace sau se încalţe, după caz, s-au îndreptat spre un taxi, iar unul dintre tineri a fost la un pas să sară în faţa unei maşini de poliţie care trecea pe acolo. Poliţiştii l-au claxonat şi s-au oprit aproape de grupul euforic pentru a-l studia mai bine. Tinerii au reuşit să se urce într-un taxi şi interesant ar fi de ştiut dacă îşi mai amintesc ce au făcut în acea noapte!

Citeste despre:barbat gol, barbat dezbracat, saint patrick, calea victoriei


Share On Facebook