Filmul accidentului în care a murit DJ Tigaie! Daniel Stănciulescu a intrat pe contrasens în localitatea Misleanu, din județul Ialomița

Publicat: 05/10/2018 | 12:47

Au apărut noi informații despre moartea lui Dj Tigaie, pe numele său real Daniel Stănciulescu. Acesta a murit joi (4 octombrie), într-un accident rutier care a avut loc în localitatea Misleanu din județul Ialomița. 

Dj Tigaie a murit la vârsta de 61 de ani, în urma tragediei petrecute pe DN2. El se deplasa dinspre Slobozia spre Urziceni. Potrivit IPJ Ialomița, Daniel Stănciulescu a pierdut controlul mașinii și a intrat pe contrasens, unde a intrat într-o altă mașină. Celălalt șofer a fost rănit, însă pentru Dj Tigaie nu s-a mai putut face nimic.

„În jurul orei 19.00, în apropiere de localitatea Misleanu din județul Ialomița, un bărbat de 61 de ani, din București, care se deplasa pe DN2 dinspre Slobozia spre Urziceni, a pierdut controlul direcției de mers, iar autoturismul a pătruns pe contrasens, unde a intrat în impact cu un ansamblu auto. Acesta era condus de un bărbat de 55 de ani, din Constanța. În urma impactului, conducătorul auto de 61 de ani a decedat, iar cel de-al doilea șofer, a fost rănit”, a declarat Andreea Loghin, IPJ Ialomița.

Dj Tigaie a murit cu o zi înainte de concert

Dj Tigaie a murit cu o zi înainte de concert. Daniel Stănciulescu urma să susțină vineri, 5 octombrie, un spectacol într-un club din București. Vestea că DJ TigAie a murit a căzut ca un fulger pentru mulți. Pagina de Facebook a lui Daniel Stănciulescu este plină acum de mesaje de condoleanțe. Daniel Stănciulescu a început să pună muzică încă din adolescenţă, la 17-18 ani. Imediat, el a ajuns unul dintre cei mai cunoscuți DJ din Bucureşti, în cluburile vremii din perioada anilor ’70. El avea o carieră de succes de peste 40 de ani. (Citește mai multe detalii despre viața lui Dj Tigaie AICI)

Citește și...