Acasă » Știri » Filmul macelului de la Coaforul Perla. Victimele au fost pur si simplu ciuruite. Iata scenele de groaza!

Filmul macelului de la Coaforul Perla. Victimele au fost pur si simplu ciuruite. Iata scenele de groaza!

De: Cancan 01/04/2013 | 16:12
Filmul macelului de la Coaforul Perla. Victimele au fost pur si simplu ciuruite. Iata scenele de groaza!
Gheorghe Vladan a fost condamnat pe viata

Procurorii au reusit sa stabileasca exact sirul evenimentelor petrecute la Perla, unde Gheorghe Vladan a i-a "mitraliat" pe clientii si angajatele coaforului. Anchetatorii descriu cu lux de amanunte traiectoria fiecarui glont tras de asasin.

Iata filmul complet al masacrului de la coaforul Perla, unde Gheorghe Vladan a impuscat mortal doua femei, iar pe alte sase persoane le-a ranit grav.

Imagini imediat dupa atacul de la Perla

„In jurul orelor 17.30, inculpatul, avand asupra sa arma cu glont marca pregatita pentru tragere si pastrata la spate, fara toc, purtand ochelari de soare si vorbind la telefonul mobil, a patruns in incinta Salonului Perla, unde a fost observat de catre colegele de munca ale sosiei sale si de catre unii dintre clientii salonului. Inculpatul s-a deplasat in spatiul destinat coafarii, situat in partea stanga dupa cum se realizeaza accesul din sala de primiri si a continuat sa vorbeasca la telefon in apropierea sotiei sale.

Imagini imediat dupa atacul de la Perla

Dupa ce a terminat convorbirea telefonica, inculpatul s-a apropiat de sotie cu care a purtat un scurt dialog referitor la divort. Victima i-a explicat ca nu mai au sens discutiile pe aceasta tema si i-a solicitat sa plece. Acestea au fost momentele premergatoare deplasarii inculpatului spre sala de primiri a salonului, unde a imbrancit-o pe victima casiera, cu care discutase in repetate randuri la telefon cand o cauta pe sotia sa. Observand gestul inculpatului, victima s-a apropiat de acesta si l-a apostrofat pentru manifestarea violenta, insa, observand ca inculpatul a dus mana la spate si a scos arma ce o avea asupra sa, a exclamat „George, vrei sa ma impusti?”.

Sotia, prima victima

In aceste imprejurari inculpatul a indreptat arma catre sotia sa care se afla in sala de primiri a salonului si a executat primul foc asupra acesteia. Directia de tragere a fost de la usa de intrare inspre birou, inculpatul Vladan aflandu-se la o distanta de aproximativ 1,5 metri fata de victima. Proiectilul a patruns in corpul victimei prin partea din fata si a iesit prin spate.

Gheorghe Vladan si-a omorat sotia cu sange rece
Gheorghe Vladan si-a omorat sotia cu sange rece

La necropsie s-a constatat ca orificiul de intrare este situat in partea din fata a corpului victimei, la o distanta de 124 cm fata de calcai si la 0,5 cm dreapta fata de mediana corpului, iar orificiul de iesire este situat in partea din spate a victimei, la o distanta de 114 cm fata de calcai si la 8 cm dreapta fata de mediana corpului. Dupa ce a iesit din corpul victimei, proiectilul a trecut prin biroul casieriei si prin casa de marcat aflata pe acesta.

Familia Vladan

Florina Vladan a cazut pe podeaua din hol si s-a tarat inspre incaperea destinata coafarii, unde a decedat in momentele imediat urmatoare ultimului foc de arma. Din locul in care a impuscat-o pe sotia sa, inculpatul a indreptat arma spre stanga, spre incaperea destinata coafarii, in directia unei alte victime si a executat un al doilea foc de arma. La al doilea foc de arma tras asupra parţii vatamate, inculpatul se afla la o distanta cuprinsa intre aproximativ 5,2 metri si aproximativ 8,2 metri fata de aceasta.

Gheorghe Vladan a fost condamnat la inchisoare pe viata
Gheorghe Vladan a fost condamnat la inchisoare pe viata

Proiectilul a avut o traiectorie descendenta si a trecut prin ambele picioare ale victimei. Imediat dupa ce a tras al doilea foc de arma, inculpatul s-a deplasat usor spre dreapta, spre incaperea destinata frizeriei. Din spatiul de intrare in frizerie, inculpatul a executat al treilea foc de arma inspre partea vatamata dar nu a nimerit-o aceasta iesind din directia de tragere. Glontul a lovit mai intai podeaua din frizerie, a ricosat si a lovit peretele opus intrarii in incapere. Distanta de tragere a fost de aproximativ 2,90 metri fata de punctul de impact cu podeaua. Traiectoria a fost descendenta.

Gloantele ies din corpul victimelor

Inculpatul a indreptat apoi arma usor spre stanga, spre alta parte vatamata, asupra careia a executat al patrulea foc de arma catre zona bazei toracelui drept. Glontul a iesit din corpul victimei, a trecut prin bratul canapelei si s-a oprit in dulapul situat in lateral fata de victima. Inculpatul a executat focul de arma de la o distanta de aproximativ 2 metri fata de victima, pe o traiectorie descendenta.

Apoi, inculpatul a executat al cincilea foc de arma asupra altui client. Proiectilul a lovit mai intai masca lavoarului, a ricosat in piciorul partii vatamate, iar fragmente din camasa proiectilului au fost proiectate in peretele din stanga victimei. Inculpatul a executat focul de arma de la o distanta de aproximativ 3 metri fata de partea vatamata, pe o traiectorie descendenta. Apoi inculpatul a executat al saselea foc de arma asupra altor doua victime.

Glontul a trecut prin scaunul de frizerie pe care, cu fractiuni de secunda inainte de tragere, se afla o clienta, si a lovit peretele pe care se afla oglinzile lavoarului. Cele doua persoane se aflau in momentul executarii focului in spatele scaunului incercand sa se ascunda sub masca lavoarului. Glontul a trecut printre cele doua femei si nu a lovit-o pe niciuna din ele.

Nimic nu mai e la fel la coaforul Perla

La cercetarea locului faptei a fost identificata urma lasata de proiectil in peretele pe care se afla montate oglinzile. Inculpatul a tras spre tinte de la o distanta de aproximativ 1,5 metri, pe o traiectorie descendenta. In continuare inculpatul s-a indreptat apoi spre salonul de coafura, a trecut pe langa sosia sa, care inca mai traia, si, din zona de acces, a executat cel de-al saptelea foc de arma asupra unei coafeze.

Proiectilul a trecut mai intai tangential cu antebratul stang al victimei, pe care a produs o „leziune in jgheab”, nepenetranta, apoi a patruns in corpul acesteia, orificiul de intrare fiind situat în zona toracelui, orificiul de iesire fiind situat in partea dorsala a toracelui. Glontul si-a continuat deplasarea pe o traiectorie descendenta, a trecut prin geamul camerei destinate coafurii, a parcurs o distanta de 32,9 metri de la orificiul de iesire creat in geamul securizat si s-a oprit in parcul situat in fasa salonului. Inculpatul a executat al saptelea foc de arma de la o distanta de aproximativ 2 metri fata de victima. Aceasta nu a cazut la pamant dupa primul foc de arma tras asupra sa si a incercat sa se ascunda de inculpat in coltul camerei, in împrejurarea, in care, inculpatul a executat al optulea foc de arma tot spre aceasta victima. Proiectilul a trecut prin corpul victimei, mai intai prin bratul stang, apoi prin torace, si a iesit prin zona dorsala a toracelui, continuandu-si traiectoria.

Glontul iesit din corpul casierei a lovit o alta coafeza, creand in corpul acesteia un orificiu de intrare si un orificiu de iesire. Inculpatul a executat al optulea foc de arma de la o distanta de aproximativ 2 metri fata de casiera si aproximativ 2,90 metri de colega sa, dinspre zona de intrare in camera inspre fereastra.

Apoi, inculpatul a executat al noualea foc de arma asupra altei coafeze. Proiectilul a avut primul punct de impact in dulapul metalic aflat in apropierea scaunului pe care se afla asezată victima, unde a creat un orificiu de intrare si un orificiu de iesire, dupa care si-a continuat traiectoria si a lovit-o a alta angajata. Glontul nu a iesit din corpul partii vatamate si a fost recuperat de medicul din cadrul Spitalului Clinic de Urgenta care i-a acordat acesteia ingrijirile medicale necesare.

Fata casieritei facuta ciur

Ulterior, inculpatul a executat al zecelea foc de arma asupra casierei, care, desi fusese impuscata de două ori în secundele anterioare, incerca sa iasa din camera destinata coafarii, pe langa sotia criminalului care se afla cazuta pe podea in zona de intrare.

Proiectilul a avut primul punct de impact in obrazul stang al victimei unde a creat orificiul de intrare. Orificiul de iesire a fost identificat in obrazul drept. Inculpatul a executat al zecelea foc de arma de la o distanta mai mica de 1,50 metri. In final, inculpatul a executat al unsprezecelea foc de arma asupra altei anhgajate a coaforului, care, pana la cel de-al zecelea foc de arma a ramas asezata pe canapeaua din camera destinata coafarii, apoi s-a ridicat si s-a indreptat spre mijlocul camerei, incercand sa se ascunda in zona meselor de manichiura, dupa un paravan. A fost impuscata in timpul acestei deplasari.

Angajatele de la Perla, intr-o zi normala de lucru.
Angajatele de la Perla, intr-o zi normala de lucru.

Proiectilul a avut primul punct de impact in partea superioara a piciorului drept si a iesit din corpul acesteia, continuandu-si traiectoria inspre canapeaua amplasata in dreptul ferestrei. In canapea au fost identificate orificiul de intrare si orificiul de iesire create de glont dupa ce a lovit victima si si-a continuat deplasarea spre fereastra. Focul de arma a fost tras dinspre zona de intrare in camera destinata coafarii inspre fereastra. Dupa comiterea faptelor, inculpatul s-a predat personalului de paza al unei societati comerciale din apropierea salonului unde a fost identificat si apoi retinut.

Dupa ce inculpatul a parasit locul faptei, una dintre cliente (care se afla la pedichiura, intr-una din camerele din spate ale salonului) a telefonat la 112. Echipajele SMURD care s-au deplasat la fata locului au incercat sa resusciteze victimele ranite mai grav. Ultimele semne de viata ale victimelor au putut fi observate pana la scurt timp dupa parasirea salonului de catre inculpat”, sustin procurorii in dosarul acuzarii. Gheorghe Vladan a fost condamnat la inchisoare pe viata de catre magistratii Tribunalului Bucuresti.

Claudiu Valimareanu

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Florin Dumitrescu a plecat din România: „O nouă eră”! Decizia luată după ce a semnat cu MasterChef și s-a întors la PRO TV
Florin Dumitrescu a plecat din România: „O nouă eră”! Decizia luată după ce a semnat...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează nici de ea, nici de copil”
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Viorel Lis a ajuns într-o stare gravă: „Nu mai poate să se deplaseze”. Oana Lis a făcut tristul anunț în cadrul unui eveniment monden
Viorel Lis a ajuns într-o stare gravă: „Nu mai poate să se deplaseze”. Oana Lis...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce şi măriri de 90%
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Ce să pui în colivă ca să-i dai cel mai bun gust. Adaugi doar acest lucru și va fi un deliciu
Ce să pui în colivă ca să-i dai cel mai bun gust. Adaugi doar acest...
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Toomaj Salehi, condamnat la moarte pentru un cântec
Toomaj Salehi, condamnat la moarte pentru un cântec
Ungaria a luat fața României. Ungurii ne-au umilit din nou
Ungaria a luat fața României. Ungurii ne-au umilit din nou
Mare surpriză la Chefi la Cuțite. Cine e marele câștigător
Mare surpriză la Chefi la Cuțite. Cine e marele câștigător
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Gheorghe Turda l-a făcut praf pe Constantin Enceanu: „Este un răzvrătit, un needucat, îi cam lipsesc cei șapte ani de acasă”
Gheorghe Turda l-a făcut praf pe Constantin Enceanu: „Este un răzvrătit, un needucat, îi cam...
O televiziune din România își schimbă numele. Ce va difuza de acum înainte
O televiziune din România își schimbă numele. Ce va difuza de acum înainte
Trenul produs în China care va lega 3 municipii importante din România. Poate circula cu o viteză de 160 km/h
Trenul produs în China care va lega 3 municipii importante din România. Poate circula cu...