Final incredibil al telenovelei englezesti in care e implicat si un milionar roman, care ii furase sotia celui mai bun prieten!

Publicat: 25/05/2013 | 12:13
Final incredibil al telenovelei englezesti in care e implicat si un milionar roman, care ii furase sotia celui mai bun prieten!

Dupa ce presa internationala a relatat ca Marchizul de Northampton a divortat de sotia sa, Lady Pamela Haworth, din cauza milionarului roman Dan Stoicescu, acesta din urma a luat o decizie-soc.

Dan Stoicescu

Potrivit Dailymail, dupa ce a divortat de sotul ei celebru si bogat, Marchizul de Northampton, ea a fost la randul ei parasita de milionarul roman pentru o alta femeie.

“Sperantele ei de viitor fericit alaturi de omul cu care a avut o aventura secreta, care i-a terminat mariajul de 23 de ani cu “Spenny” Northampton, au fost distruse. Pentru blonda Pamela, care i-a sfasiat inima lui Northampton cand a inceput romanta cu unul dintre prietenui lui apropiata, magnat in industria farmaceutica Dan Stoicescu, ea a fost la randul ei parasita in favoarea unei altei femei”, noteaza sursa citata.

De altfel, o prietena a Pamelei a spus cotidianului respectiv ca sotia Marchizului isi cumparase chiar si o rochie de mireasa, pentru ca se astepta sa fie urmatoarea sotie a afaceristului roman.

Marchizul alaturi de Pamela
Marchizul alaturi de Pamela

Pamela (67 de ani) a reusit sa castige, cand a divortat de marchiz, aproximativ 19 milioane de euro si o casa de sase milioane de euro in centrul Londrei, dar ea inca mai spera sa puna mana pe alte opt milioane de euro dupa incheierea divortului.(A.S.)(Sursa foto: dailymail.co.uk, Facebook, absolutemedia.ch, hplusmagazine.com)
 

Citește și...