Finala Cupa Mondiala 2018. Putin, către organizatori: ” Putem oricând să le oferim sfaturi prietenilor noştri din Qatar!”

Autor: Cristian Blanuta
Publicat: 15/07/2018 | 16:46

Finala Cupa Mondiala 2018. Vladimir Putin, președintele Federației Ruse, țara care găzduiește Campionatul Mondial de Fotbal, i-a predat ştafeta emirului Qatarului, Sheikh Tamim, în ziua finalei Franța – Croația. (Reduceri mari la jocuri PC

Turneul final al următorului Campionat Mondial, care va avea loc peste patru ani, va fi găzduit de Qatar şi va fi organizat în perioada 21 noiembrie – 18 decembrie, lucru anunţat oficial de preşedintele FIFA, Gianni Infantino. (Promotiile zilei la monitoare

„Cupa Mondială din Rusia a ajuns la final. Suntem mândri de ce am reuşit să facem pentru suporterii acestui sport minunat. Întreaga ţară a primit cu braţele deschise oameni veniţi din toată lumea. Sunt încrezător că prietenii noştri din Qatar vor putea organiza Campionatul Mondial la standarde similare. Putem oricând să le oferim sfaturi cu privire la organizare”, a spus Putin, citat de Sputnik News.

Finala Cupa Mondială 2018. Ultimul turneu final cu 32 de echipe?

Campionatul Mondial din Rusia a fost primul din istorie la care s-a folosit sistemul VAR. Astfel, au fost reduse greșelile de arbitraj. De altfel, unele decizii luate după urmărirea înregistrării au condus la penalty-uri, care au schimbat soarta unor întâlniri.

CITEȘTE AICI: FRANTA-CROATIA LIVE | VEZI AICI ÎN TIMP REAL FINALA DE LA CAMPIONATUL MONDIAL 2018 DIN RUSIA

Este posibil ca acesta să fie ultimul turneu final la care participă 32 de echipe naţionale. FIFA vrea să mărească numărul la 48 încă de la competiţia din Qatar. Chiar dacă în Qatar vor rămâne 32, în SUA – Mexic – Canada, în 2026, vom avea cu siguranţă 48 de echipe.

Finala Cupa Mondială 2018. FIFA a fost pusă la zid după ce le-a permis qatarezilor să organizeze Mondialul din 2022. Şefii forului sunt acuzaţi că au primit mită de milioane de euro pentru a lua această decizie.

Finala dintre Franţa şi Croaţia este duminică, 15 iulie, începând cu ora 18:00. Partida se va disputa pe stadionul Lujniki, din Moscova.