Fiul lui Nicolae Guță, apel disperat pe Facebook! Ce s-a întâmplat în viața tânărului manelist

Publicat: 29/01/2020 | 14:27

Fiul lui Nicolae Guță a lansat un apel disperat pe contul său oficial de Facebook! Dacă până de curând doar apropiații știau ce schimbare importantă s-a petrecut în viața tânărului manelist, acum au aflat toți cunoscuții și fanii săi. 

Citește și: Fosta soție a lui Nicolae Guță, criticată dur după ce a pozat sexy alături de Tzancă Uraganu: “Vrei să îl…”

Fiul lui Nicolae Guță, mesaj disperat în văzul tuturor

În urmă cu câteva ore, Nicu Guță a făcut public un mesaj disperat pe cea mai mare platformă de socializare. Manelistul i-a rugat pe toți cei care găsesc anunțul privind vânzarea apartamentului din Oradea să nu îl mai sune, pentru că acesta s-a vândut. Se pare că fiul lui Nicolae Guță a cedat în fața numărului impresionant de oameni care își doresc să ia locuința, mai ales că a fost dată la un preț foarte bun.

“Buna! Ma adresez celor ce au vazut ca am postat zilele trecute anuntul cu apartamentul de vanzare. Va rog frumos nu mai sunati, apartamentul s-a vandut !Multumesc”, a scris artistul pe pagina sa de Facebook.

Citește și: O femeie a povestit ce i-a făcut Nicolae Guță în timpul unei partide de amor: “Mi-a cerut să…” Continuarea întrece orice imaginație

Nicu Guță, piesă nouă împreună cu soția lui, Emy

La finalul anului trecut, Nicu Guță a lansat nouă melodie – “Hai și tu” este o colaborare alături de frumoasa lui soție, Emy.

 

 

Citește și...