Fiul lui Sile Cămătaru, prins drogat la volan și fără permis

Autor:
Publicat: 28/12/2019 | 12:46
Fiul lui Sile Cămătaru, prins drogat la volan și fără permis

Șoferul prins de poliţiştii olteni când conducea drogat este fiul lui Sile Cămătaru, eliberat recent la Timișoara. El fusese prins recent cu focuri de armă după ce a înjunghiat un tânăr într-un club din Timișoara.

Potrivit IPJ Olt, polițiștii din Găneasa au oprit, vineri, în trafic, o mașină pe DN 65 – E 574, în comuna Găneasa. În urma controlului s-a stabilit că un bărbat de 32 de ani, din București, a condus mașina, deșia avea dreptul de a conduce suspendat.

Totodată, acesta a fost testat cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind pozitiv, însă a refuzat să îi fie prelevate mostre biologice de sânge.

„Au fost întocmite acte procedurale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice. Bărbatul a fost reținut pentru o perioadă de 24 ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă a IPJ Olt”, spun polițiștii.

Surse din anchetă au declarat pentru MEDIAFAX că bărbatul este fiul lui Sile Cămătaru, cel care recent a fost eliberat la Timișoara. El fusese prins cu focuri de armă după ce a înjunghiat un tânăr într-un club din Timișoara.