Fix asta a făcut Ioana Ginghină după ce s-a trezit! E scumpică rău de tot: ”Cam așa sunt eu…” VIDEO

Publicat: 27/05/2020 | 11:27

Ioana Ginghină și-a propus să le dezvăluie fanilor ei ce face imediat după ce se trezește. A filmat totul, chiar și atunci când cască, la scurt timp după ce a deschis ochii.

CITEȘTE ȘI: IOANA GINGHINĂ A SPUS TOTUL, LA 42 DE ANI: ”FAC LUCRURI PE CARE NU CREDEAM CĂ…”

30 de minute îi ia frumoasei actrițe să fie gata de plecare, după ce se trezește. Într-un filmuleț pe care l-a urcat pe Facebook, Ioana le-a arătat fanilor, pas cu pas, ce se întâmplă în acea jumătate de oră. Căscatul e primul lucru. Se ridică din pat, un duș scurt, apoi începe machiajul. Fond de ten, genele, buzele… Cerceii, apoi își trage hainele pe ea și e gata de plecare.

NU RATA: IZOLAREA A AFECTAT-O PE IOANA GINGHINĂ. “CE-I DREPT, M-AM ÎNGRĂȘAT, DAR…” CUM STĂ ACTRIȚA DIN PUNCT DE VEDERE FINANCIAR

Chiar se zbânțuie copilărește, pe ritmuri muzicale, după ce a rezolvat totul și e gata să iasă pe ușă. ”Cam așa sunt eu dimineața. Îmi ia cam 30 de minute să mă pregătesc. Voi cum stați? Cât timp vă trebuie să vă pregătiți? Să aveți o zi plină de energie”, a scris Ioana în dreptul filmulețului care a strâns zeci de vizionări.

Cam așa sunt eu dimineața. 🤦🏻‍♀️Îmi ia cam 30 de minute să mă pregătesc. 🙄Voi cum stați? Cât timp vă trebuie să vă pregătiți? Să aveți o zi plină de energie! 😘#tiktok #ioanaginghina

Publicată de Ioana Ginghina pe Marţi, 26 mai 2020

Ioana Ginghină, despre noua relație: ”Nimic nu e întâmplător!”

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au divorțat în urmă cu aproape un an. Între timp, actrița și-a refăcut viața sentimentală și radiază din nou. Are un iubit care o face fericită și de care este nedespărțită. Alături de ei este și Ruxandra, fetița actriței.

Recent, în cadrul unui interviu, Ioana Ginghină a mărturisit că relația cu Cristi Pitulice este pe drumul cel bun și că în clipa de față se simte împlinită din toate punctele de vedere. Cei doi locuiesc deja împreună, iar pandemia de COVID-19 i-a prins sub același acoperiș. (VEZI AICI: IOANA GINGHINĂ, AFECTATĂ FINANCIAR DE CORONAVIRUS! „CHIAR DACĂ ACTIVITATEA NU MERGE, TREBUIE SĂ DAU SALARII ȘI SĂ PLĂTESC CHIRIA”)

Pentru cuplurile vechi ar trebui să fie o gură de aer această perioadă, o nouă lună de miere. Noi suntem OK, chiar foarte bine. Știi cum e, nimic nu e întâmplător. Așa am mai ars niște etape și am mai scăpat de niște frici inutile. Ne-am creat o rutină, ne-am obișnuit fiecare cu programul lui și mai avem un mare avantaj, curtea și spațiul. Avem fiecare loc pentru a desfășura activitățile pe care și le dorește”, a declarat Ioana Ginghină, potrivit viva.ro.