Breaking news. Ce a hotărât instanța în procesul deschis Flaviei de la ”Neatza”

Autor:
Publicat: 06/04/2018 | 00:06

Flavia Mihășan, poate cea mai sexy asistentă TV din România, poate răsufla ușurată. Judecătorii au pus punct unui proces în care vedeta avea calitatea de pârâtă, după ce a fost implicată într-un accident de circulație. Flavia a scăpat de răspunderea pentru daunele și vătămările din evenimentul rutier, urmând ca, la rândul ei, să fie despăgubită! CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România,  are datele care arată că dosarul s-a încheiat, cel puțin pentru moment, în favoarei vedetei!

Flavia Mihășan a fost implicată într-un accident de circulație în care o altă femeie a fost rănită, înregistrându-se și pagube materiale. Nu s-a știut până acum de evenimentul rutier produs în urmă cu doi ani. O clipă de neatenție a dus atunci la vătămarea corporală a altei participante la trafic și la avarierea ambelor mașini, iar ancheta Poliției Rutiere a stabilit că vina ar aparține Flaviei Mihășan!

(VEZI ȘI: INFORMAŢII-SURPRIZĂ DESPRE RELAŢIA FLAVIEI MIHĂŞAN CU BLOGGERUL CELEBRU)

În aceste condiții, victima accidentului a dat-o în judecată pe vedetă, alături de firma de asigurări cu care încheiase Flavia polița RCA. Recent, magistrații Judecătoriei Sectorului 2 au soluționat dosarul, în favoarea Flaviei! Judecătorii au respins pretențiile victimei îndreptate împotriva Flaviei, urmând ca daunele să fie suportate, așa cum era firesc, de compania unde era asigurată. Mai mult, reclamanta trebuie să-i plătească Flaviei și cheltuielile cu avocatul în valoare de 2.600 de lei. Decizia Judecătoriei Sectorului 2 nu este, însă, definitivă și, cel mai probabil, va fi contestată.

(CITEȘTE AICI: După despărţirea de Flavia, Codin Maticiuc a plecat la Miami cu o bombă sexy )

Flavia Mihășan, accident și  ”la machiaj”

Nu este primul eveniment rutier în care a fost implicată, de altfel, sexy-asistenta. Flavia a povestit ce i s-a întâmplat la sfârșitul anului 2017. ”Eram într-o intersecţie în Bucureşti, era ora 6 şi ceva seara şi era îngrozitor de aglomerat. M-am uitat în oglindă la doamna din spate care se tot machia și mă uitam şi zâmbeam şi m-am speriat că m-a lovit în spate, efectiv m-a bufnit râsul, a ieşit din maşină şi a venit la mine disperată şi i-am spus că este OK, suntem femei… Nici nu m-am uitat ce mi s-a întâmplat, atât de drăguţ mi s-a părut”, spunea Flavia.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)