Flavius Stoican: „Suntem conștienți că putem câștiga cu Dinamo!”

Autor: Cristian P
Publicat: 04/02/2019 | 11:45
Flavius Stoican: „Suntem conștienți că putem câștiga cu Dinamo!”

Flavius Stoican, antrenorul principal al formației Poli Iași, se așteaptă la un duel infernal în această seară în Ștefan cel Mare cu Dinamo.

Tehnicianul moldovenilor a spus că elevii săi sunt conștienți de greutatea partidei dar a ținut să anunțe că aceștia sunt pregătiți să obțină un rezultat pozitiv în fieful alb-roșilor.

„Ne aşteaptă o partidă foarte grea, este una dintre cele cinci finale rămase pentru noi şi o tratăm ca atare. Suntem conştienţi că putem obţine o victorie, pentru că am în componenţă jucători care au demonstrat că pot face performanţă, în condiţii destul de grele. De aceea mă mândresc cu ei. Sunt şanse mari să câştigăm acest meci, dar nu ne va fi foarte uşor. Va fi un meci crâncen din partea noastră. Am încredere în jucători că vor face o partidă mare. Cât priveşte Dinamo, în opinia mea ei nu mai au nicio şansă la play-off. Cred că va fi doar o minune dacă ar ajunge acolo. Nici matematic nu mai pot ajunge acolo. Sigur, Rednic încearcă să creeze o stare de spirit acolo şi să trateze toate meciurile serios. Suntem conştienţi că un rezultat favorabil la Dinamo ne va da moral pentru celelalte meciuri.. Chiar dacă se vorbeşte de lipsă de omogenitate la Dinamo, pentru un antrenor este ideal să-şi facă echipa aşa cum îşi doreşte el. Mircea Rednic a avut şansa să-i cunoască pe jucătorii pe care i-a adus. Este automat un plus”, a declarat Flavius Stoican, antrenorul principal al formației Poli Iași.

Partida Dinamo- Poli Iași va avea loc în această seară de la ora 20:00 și va fi transmisă în direct de Digi Sport, Telekom Sport și Look.

Citește și...