Flick, mărturii sfâșietoare despre moartea mamei sale. Niciodată nu l-ai văzut în această ipostază

Publicat: 15/09/2018 | 10:47

Toată lumea îl știe drept Flick, dar în buletin, artistul, care ne face să râdem, să ne emoționăm și chiar să avem lacrimi în ochi când îi citim anumite rime, se numește Sebastian Andrei Filcea. De altfel, datorită versurilor pe care le scrie, el a fost supranumit “Domnul Rimă”. Recent, crainicul de la Radio ZU și-a deschis sufletul și a vorbit despre drama care l-a marcat în 2014.

Flick, mărturii sfâșietoare despre moartea mamei sale

În cadrul unui interviu, Flick a acceptat să vorbească despre moartea mamei lui, care a fost răpusă de o maladie cumplită. Femeia a părăsit această lume în 2014 și, potrivit declarațiilor făcute de “Domnul Rimă”, după acest episod dramatic, el și tatăl lui s-au apropiat mai mult.

De patru ani, mama nu mai e şi m-am apropiat, am o relaţie ok cu tata. Chiar dacă ne sunăm o dată pe săptămână, adică nu ne sunăm în fiecare zi. O dată pe săptămână mă duc acasă, dar mi se pare că lucrurile care se întâmplă în viaţă te apropie”, a povestit Flick în cadrul emisiunii “Star Matinal de Weekend”.

Sebastian Andrei Filcea, așa cum e trecut în buletin, a mai dezvăluit despre drama care i-a schimbat radical viața că se temea de momentul în care va fi nevoit să își ia adio pentru totdeauna de la mama lui, însă, era mai îngrijorat pentru fratele său și bunicii materni. Femeia era unica lor fiică.

“A fost o chestie în ultima instanţă acceptată, avea o boală şi era… Nu că ne împăcasem cu ideea, dar nu e ca şi cum se întâmplă brusc şi nu ştii cum să reacţionezi. Eu eram destul de matur. Eram mai îngrijorat de reacţia fratelui meu şi de reacţia părinţilor ei care trăiau în acel moment amândoi, mama era singurul lor copil”, a mai spus artistul.