Florentin Pandele a făcut un anunț îngrijorător despre Gabriela Firea: ”Stăm și ne rugăm…”

Publicat: 17/06/2019 | 13:50
Florentin Pandele a făcut un anunț îngrijorător despre Gabriela Firea: ”Stăm și ne rugăm…”

Primarul Capitalei, Gabriela Firea a plecat la Londra pentru consultații amănunțite, asta după ce medicii români i-au depistat o sârmă în colon. 

Gabriela Firea a mers la Londra, împreună cu soțul ei, Florentin Pandele pentru a afla de la medicii de acolo mai multe detalii despre starea ei de sănătate. Motivul de îngrijorare fiind descoperirea făcută de medicii români, care i-au găsit o bucată de sârmă în colon.

Specialiștii de acolo au fost de părere că Firea mai are nevoie de o intervenție chirurgicală, pe care aceasta o va efectua în țara noastră.

Gabriela nu voia să se opereze în altă țară. Consultația de acolo a fost 500 de lire, aproximativ 2500 de lei. Gabi a luat hotărârea de a se opera în țară, aceasta urmând să fie operația finală. Ea are încredere în medicii în țară. În România sunt medici foarte buni. În Londra medicii i-au cerut să facă o nouă radiografie. Colonul său s-a micșorat, se poate face reconstrucția. La sfârșitul lunii va face, astfel, o nouă intervenție pentru reconstrucția colonului”, a explicat Pandele.

Cât privește starea de sănătate a Gabrielei Firea, acesta a continuat să ofere detalii:

A început să mănânce. Mai bine de 4 luni nu a mâncat decât foarte puțin. Stăm și ne rugăm ca această ultimă intervenție chirurgicală să îi redea sănătatea”.

Întrebat cum de s-a ajuns la situația de a-i fi descoperită o sârmă de 3 cm în corp, soțul Gabrielei Firea a susținut că nici medicii străini nu au găsit o explicație.

Nu s-a găsit explicația, au fost tot felul de bănuieli, dar nu vreau să le spun în spațiul public, că se va zice după că am foarte multă imaginație. Nu vreau să vorbesc despre atacuri energetice”, a mai adăugat acesta.