Florin Busuioc are grave probleme de sănătate. Nu poate respira

Publicat: 10/01/2019 | 08:17

Operația pe cord prin care a fost nevoit să treacă îndrăgitul actor Florin Busuioc – după ce a suferit un infarct care i-a îngrozit pe toți fanii săi – nu a trecut fără să lase în urma ei ”amintiri” dureroase. Atât în ceea ce privește psihicul lui Busu, cât și fizicul său. Actorul se resimte, încă, spunând că are unele probleme de respirație.

Florin Busuioc are 56 de ani, iar pe data de 6 noiembrie 2018 a suferit un infarct la sfârșitul spectacolului ”Central Park”. În cadrul emisiunii ”Vorbește lumea” – acolo unde a fost invitat – Busu a vorbit despre momentele foarte grele prin care a trecut la sfârșitul anului trecut și a dezvăluit telespectatorilor cum se simte. În urma resuscitării – spune Busu – i-au fost rupte câteva coaste, ar această problemă îl împiedică, acum, să respire la capacitate maximă.

CITEȘTE ȘI: CUM ARATĂ FLORIN BUSUIOC DUPĂ INFARCT! CICATRICEA CARE SPUNE TOTUL | VIDEO

Florin Busuioc: ”El mi-a salvat viața și îi sunt recunoscător”

Bogdan Talașman este omul căruia Busu a dorit, neapărat, să îi mulțumescă în timpul emisiunii ”Vorbește lumea”.

„Mi-am pus dorința să-mi treacă coastele astea rupte care mă cam enervează și nu mă lasă să respir cum trebuie. Am vreo 5 coaste rupte în urma resuscitării. Bogdan Talașman este artizanul acestor coaste rupte, însă foarte bine a făcut pentru că practic el m-a salvat și îi sunt recunoscător. Dacă îmi trec coastele după aia pot să vorbesc și despre teatru și despre revenirea dimineața la știri. Deocamdată am revenit seara. Eu dacă sfătuiesc pe cineva acum să nu fumeze și să trăiască mai în echilibru, nu o să mă asculte nimeni. Sfaturile bune pe care le dă cineva nu sunt luate în seamă. Trebuie să treci prin așa ceva ca să iei în seamă. Nici eu nu aș fi luat în seamă. Trebuie să am grijă de mine pentru că trebuie să am grijă de fete”, a declarat Busu în timpul emisiunii.

Citește și...